REKLAMA
Witam,
Jako nowa użytkowniczka tego forum i nowy kierowca chciała bym poprosić o pomoc w wybraniu samochodu.
Moje kryteria:
1. Benzyna
2. Silnik max 1.6
3. Segment B, aczkolwiek tu jestem otwarta na propozycje. Samochód dla kobiety, ale tez dla 3 osobowej rodziny, gdzie musi zmieścić się fotelik dla małego dziecka. Ja będę głównie prowadzić ten samochód, ale mąż też będzie w nim jeździł, a facet ma ponad 180 cm wzrostu.
4. 70% miasto, 30% trasa. Trudno mi powiedzieć ile km będę robić miesięcznie czy rocznie. Na początku na pewno nie będzie to dużo bo muszę się wprawić.
5. Na sam samochód chciała bym przeznaczyć do 15 000 PLN, ale jeżeli troszkę droższy będzie warty uwagi, mogę wydać więcej. Generalnie najchętniej chciała bym się zmieścić w 20 000 PLN już ze wszystkimi opłatami, a wiem że ubezpieczenie będzie mnie sporo kosztować.
6. Warszawa lub okolice. Nie mam możliwości jeździć po całej Polsce, więc szukam blisko domu.
Poradźcie co sądzicie o tych, które znalazłam poniżej:
A: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
B: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
C: [link do oferty na Allegro wygasł]
D: [link do oferty na Allegro wygasł]
E. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
F: [link do oferty na Allegro wygasł]
G: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
H: [link do oferty na Allegro wygasł]
I: [link do oferty na Allegro wygasł]
Ta Skoda Fabia jest moim faworytem, ale zastanawia mnie tak niska cena. Sprawdziłam i wiem, ze te roczniki chodzą wyżej, a może to przez ten przebieg...
J: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
K: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tylko zarejestrowane jako ciężarowe, więc nie wiem co miała bym z tym zrobić....
Bo chyba Fiat PANDA będzie za mały...
Oczywiście jestem otwarta na inne propozycje.
Z góry dziękuję za opinię i wskazówki.
Pozdrawiam