Samochód za 100zł ?????

03 Lip 2007, 01:35

W kręgu moich znajomych zawrzało. Dowiedzieliśmy się z pewnych źródeł że ma się pojawić u nas serwis internetowy w którym będzie można jakoś kupić samochód za 100 czy tam 200zł. I to nie byle jaki wózek kurde nóweczki też nie wiem o co chodzi... Napiszcie co o tym sądzicie. Pod ich adresem narazie widnieje tylko strona w budowie. carsonline.pl o co może chodzić???
venator
Nowicjusz

03 Lip 2007, 23:31

venator napisał(a):W kręgu moich znajomych zawrzało. Dowiedzieliśmy się z pewnych źródeł że ma się pojawić u nas serwis internetowy w którym będzie można jakoś kupić samochód za 100 czy tam 200zł. I to nie byle jaki wózek kurde nóweczki też nie wiem o co chodzi... Napiszcie co o tym sądzicie. Pod ich adresem narazie widnieje tylko strona w budowie. carsonline.pl o co może chodzić???

za 100zł można kupić super bryke (ale na pilota:P) albo malucha, ale to nie jest samochód.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

04 Lip 2007, 01:25

za 100 i 200 zl.... a nie wpadł ktoś na to że miesięcznie?...
DFireCrow

04 Lip 2007, 11:46

Fire Crow napisał(a):za 100 i 200 zl.... a nie wpadł ktoś na to że miesięcznie?...
a jak porsche to dziennie:):):).::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

05 Lip 2007, 21:37

Znaczy właśnie jest tak że to nie jest miesięcznie i to jest właśnie nęcące.
Dowiedziałem się od jednego z testerów systemu że umowę podpisuje się kupno sprzedaż i tyle. Nadal nie wiem co mam myśleć..
venator
Nowicjusz

05 Lip 2007, 22:21

Takie rzeczy to tylko w erze niemożliwe.wiesz jak by to załatwiło rynek samochodowy? Nowa BMW sprzedawałbyś za 100zl a dałeś 250 tys. :lol: :P
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

05 Lip 2007, 23:03

venator napisał(a):Znaczy właśnie jest tak że to nie jest miesięcznie i to jest właśnie nęcące.
Dowiedziałem się od jednego z testerów systemu że umowę podpisuje się kupno sprzedaż i tyle. Nadal nie wiem co mam myśleć..

umowe pewnie podpisuje sie w ciemno i dostaje sie auto w skali 1:43:):):)
.::Pozdraiwam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

16 Lip 2007, 21:14

Zapraszam oczywiście wszystkich ciekawych we wrześniu na CarsOnline.pl. Samochody będę normalne w skali 1:1:). Po przeglądach oczywiście zarówno stare jak i nowe roczniki każdy znajdzie coś dla siebie zarówno miłośniocy "Old Timer-ów" jak i nowych samochodów. Umowa żeczywiście będzie na kwotę od 100zł... Wszystkie szaczegóły na GG 7633085. Zapraszam jeżeli mnie nie będzie to odpiszę napewno.
venator
Nowicjusz