Koniu:
Dlaczego tak negatywnie jesteś nastawiony do Mercedesa A?
Dlaczego nie Polo 1.0? Chodzi wyłącznie o moc silnika czy może jego wady?
Accent nie podoba się w przeciwieństwie do Colta. Niestety nie znam tego samochodu, a nie chciałbym kupić czegoś do czego nie można kupić części. Jak z blacharką, na szrotach można dostać jej elementy? Samochodem ma jeździć osoba, która od ponad 10 lat nie siedziała za kółkiem ... i do tego kobieta
![Kwaśna mina :/]()
Wiadomo o co chodzi
Vermin, Barol:
No, poważnie biorę ją pod uwagę, ale mało jest ofert sprzedaży. Wykluczam te przed liftem z okrągłymi światłami. Wydaje mi się, ze ciekawą ofertą byłaby ta
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - niestety bez ABS, a ABS być musi!
Swoja drogą jak z dieslami w Toyotach? Generalnie wolałbym benzynę, ale jest kilka ofert z dieslem.
AASF:
Carisma odpada, jest za duża. Segment C to całkowite maksimum i to lekko kontrowersyjnie (samochód ma być dla żony, a ona chce mały).
korbotronik to?
Dd Peugeotów raczej wolę trzymać się z daleka podobnie jak od Clio.
W Euromocie w Żorach pojawiło się Punto II FL z końca 2003 roku (1. rejestracja w 2004) za 6900zł, ale bez ABS:( Trochę zawaliłem sprawę, bo kolega kilka miesięcy temu sprzedał Astrę II z przebiegiem poniżej 80tys.km (oryginalny przebieg, pierwszy właściciel). Niestety wtedy jeszcze nie planowałem zakupu samochodu dla żony.
Generalnie coraz bardziej skłaniam się ku Fabii, ale niestety większość ofert to jednostki poniżej 75KM, a także ku Corolli E11 po FL. Ewentualnie Punto, ale większość to jednostki 60KM.