REKLAMA
Witam chcę kupić nowy samochód silnik mysle minimum 1,6 max 2,0 auto tylko w benzynie bo w cenie którą mam do wydania to chyba diesla nie bedzie, fajnie by było troche ponad te 100 km zeby było dynamiczne. Nie ukrywa o troche takim sportowym zacięciu dlatego ceuje raczej najbardziej wsilnik 1,8 taki kompromis miedzy osiagami a spalaniem przynajmniej według mnie . Mam do wydania około 6000 zł samochód najchetniej sedan lub cupe oby nie kombi . Przewalam allegro i trafiłem na takie cudeńka Peugeot 406 ten zwykły sedan średnio mi się podoba ale cupe to dla mnie ideał juz jak myślicie dało by rade znależć cupe za 6000 zł 2,0 w dobrym stanie ? Jest jeszcze audi a3 lub a4 ale trafienie 1,8 benzyniaka w ładnym stanie to raczej cud mugby byc ewentualnie lekko uszkodzony ale na chodzie jak myślicie warto takiego audi szukac czy lepiej poszukać 406 podoba mi sie te cupe ale raczej za 6000 same trupy jest niby 1 ładny ale chyba bity . Rozglądałem sie też za civicami ale też brak ciekawych ofert . Interesuje mnie jeszcze vectra 2 z 1,8 ale też raczej trudno w tej cenie ja dostać ? No poprostu doradzcie jakis w miare ładny samochód sedan w granicy 6 k spalanie wiadomo nie za duze ale jak bedzie palil sednio 9L/100 km przezyje miesiecznie mysle przebiegi jakies 500-700 km . Tak jak u góry samochód najchetniej sedan dobrze by było po wyzej 95 roku produkcji zeby wiadomo dało się spokojnie wyprzedzic . Autko musi byc wygodne i komfortowe w codiennej jeżdzie .
Napisze jakie samochody niorę pod uwagę i nad którymi sie zastanawiam piszcie też swoje typy odnoścnie samochodu chetnie też je rozważe
Te z + chodza mi po głowie najbardziej
Mercedes C
+Audi a3
+Audi a4
VW Golf 3
Peugeot 406 chyba w tej cenie optymany ??
+Peugeot 406 cupe cudo jak dla mnie ale niestety chyba za male środki finansowe ;/
Opel vectra ciezko dostac w ladym stanie za 6 k
Opel astra 2
+Honda civic
AlfaRomeo 166 też ładny ale czy warto samochody tej marki podobno za trwałe nie są ??
+Mitsubishi Carisma i przed chwilą szukajac jeszcze jakichś samochodów tafiłem na to wydaje mi sie idealny dla mnie ale jak z czesciemi zamiennymi i ich cenami oraz co myślicie o tym modelu .
Volvo s40 ojciec ma nowe s40 i fajne autko ten starszy model dobrze sie sprawuje ??
Z tego co patrzyłem najbardziej chcial bym a3/a4 ale w tej cenie nie osiagalne raczej niestety w ładnym stanie a w tych audi interesuje mnie tylko i wyłącznie 1,8 w sumi w golfie też . Co sądzicie o carismie jakie ceny czesci za troche ponad 6k idzie kupic ładny stan . Samochód zamierzam kupic do konca listopada bedzie to moje 1 autko najchetniej chciał bym sedana cos wiadomo ładnego spalane na poziomie 9 l srednio bedzie dla mnie wystarczajace wiadomo zeby sie nie psuło za bardzo . Jak ktos by mial na sprzedanie za 2/3 miechy cos fajnego prosze dac znac jestem z Mazur jak by co . A i jescze prosze nie podawac mi propozycji lanosów wiem ze dobry samochód ( tata w pracy ma jako słuzbowe maja po 200 tys i nic sie z nimi nie dzieje ale mi sie strasznie nie podobaja a i chciał bym coś większego ) . Z góry dzięki mam nadzieje ze to forum jest bardziej profesionalne od npm bo tam tylko sie wysmiewają jak ktoś nie wie co na 1 autko kupic ;/ jakie takie pojęcie o motoryzcji mam ale jeszcze jak byscie naisali na co zwrócić uwagę w danym modelu był bym wcale heppy Dzieki za odpowiedzi z góry pozdrawiam pasionatów motoryzacji i prosze o odpowiedzi zeby mi sie rozjasniło bo tyle jest fajnych samochodów ze głowa boli a nie wiadomo czym sie zainteresowac ;/