REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mic napisał(a):UWAGA UWAGA UWAGA
omijać szerokim łukiem
program "auto za darmo" firmy Total-Finance to wielkie oszustwo
na które i ja dałem się nabrać!
otrzymałem samochód, którym pojeździłem kilka miesięcy.
Awaria- Uszkodzony okazał się silnik.
Firma TOTAL-FINANCE zabrała samochód celem naprawy (była wzmianka o rocznej gwarancji na auto)
przez 10 miesięcy byłem okłamywany przez pracowników TOTAL FINANCE nt postępów naprawy.
Ostatecznie udało mi się zabrać od nich auto.
brakowało kompletnej głowicy z wałkiem rozrządu, akumulatora, osłon, wielu mocowań i śrub, połamane elementy plastikowe i nie wiadomo co jeszcze podmienione.
dostałem też inne wtryskiwacze!
w odpowiedzi dostałem informację, iż oni nie są warsztatem samochodowym i nie poczuwają się do odpowiedzialności.
w między czasie oczywiście zrezygnowali z comiesięcznych wypłat- rozwiązali ze mną umowę!
Zostałem z uszkodzonym, rozkradzionym autem i kredytem na fatalnych warunkach - zawyżona wartość samochodu!
ODRADZAM WSZYSTKIM
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania lub chciałby założyć pozew zbiorowy proszę o kontakt
[/b]
Total Finance napisał(a):Pragnę przypomnieć, iż otrzymał Pan środki finansowe na naprawę silnika w wysokości 2, 500 złotych, jak również mimo tego, że auto nie jeździło i nie woziło reklamy otrzymywał Pan comiesięczne wynagrodzenie w wysokości 500 złotych, co dało kwotę w wysokości 7500 złotych. Jak więc łatwo policzyć przez okres kiedy nie mógł Pan korzystać z auta zgromadził Pan wystarczające środki pozwalające wymienić silnik na nowy.
mic napisał(a):Ostatecznie udało mi się zabrać od nich auto.
brakowało kompletnej głowicy z wałkiem rozrządu, akumulatora, osłon, wielu mocowań i śrub, połamane elementy plastikowe i nie wiadomo co jeszcze podmienione.
dostałem też inne wtryskiwacze!
w odpowiedzi dostałem informację, iż oni nie są warsztatem samochodowym i nie poczuwają się do odpowiedzialności.
Total Finance napisał(a):
Szanowny Panie Michale, jest nam bardzo przykro, że taki fakt miał miejsce, jednakże, równie przykre jest to, że przedstawia Pan tylko negatywne rzeczy z własnej perspektywy, wprowadzając w błąd forum [..........] bla bla bla
Total Finance napisał(a):Szanowny Panie Michale, jest nam bardzo przykro, że taki fakt miał miejsce, jednakże, równie przykre jest to, że przedstawia Pan tylko negatywne rzeczy z własnej perspektywy, wprowadzając w błąd forumowiczów. Pragnę przypomnieć, iż otrzymał Pan środki finansowe na naprawę silnika w wysokości 2, 500 złotych, jak również mimo tego, że auto nie jeździło i nie woziło reklamy otrzymywał Pan comiesięczne wynagrodzenie w wysokości 500 złotych, co dało kwotę w wysokości 7500 złotych. Jak więc łatwo policzyć przez okres kiedy nie mógł Pan korzystać z auta zgromadził Pan wystarczające środki pozwalające wymienić silnik na nowy. Szkoda również, że nie nadmienił Pan tutaj faktu, że otrzymał Pan również auto zastępcze klasy wyższej niż Pańskie zepsute auto. Mam nadzieję, że będzie Pan tak miły i sprostuje wątek na forum. Z pozdrowieniami. Zespół Auto Za Darmo
fonn napisał(a):Jeśli ja się spóźnię to bank wyśle powiadomienie do TF które jak mnie poinformowano rozwiąze ze mną umowę za nierzetelne płatności z bankiem. To dopiero majstersztyk - oni nie płacą mi więc ja jestem nierzetelny wobec nich