Samochód za max 7500

11 Lut 2016, 21:40

Witam serdecznie. Mam zamiar kupić swój pierwszy samochód :) Zależy mi przedewszystkim na tym żeby tanio jeździć wiec rozglądam się za autami w gazie .Ważne żeby miał silnik max 1.4 no i elekryczne szyby przynajmniej z przodu spoko żeby posiadał też kimę :ok: Więc możecie coś polecić? :) Tak z tego co szukałem to Astra II mi się podoba no i może jeszcze Punto ewentualnie Corsa :)Prosze wybaczyć
Chaotycznosc

Edit : auto będzie użytkowane do poruszania się po małym mieście z jedną drogą Główna i do przemieszczania się do większego miasta no i raczej do takiej swobodnej jazdy. W każdym razie nie do jazdy po miescie
Ostatnio edytowany przez StarQ 12 Lut 2016, 11:51, edytowano w sumie 2 razy
StarQ
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 02 2016
Auto: Nie mam

12 Lut 2016, 10:15

Nikt nic Ci nie doradzi jak nie dowiemy się gdzie auto będzie użytkowane.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Lut 2016, 19:41

W ostatnim tygodniu przewineło się co najmniej z 8-10 tematów o aucie w budżecie 6-8k.. :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC500h hybrid – 4,9 sek., 359 KM
    Model LC powstał jako urzeczywistnienie idei, wyrażonej w zaprezentowanym w 2012 roku na Salonie Samochodowym w Detroit samochodzie koncepcyjnym LF-LC (Lexus Future Luxury Coupe). Firma nie planowała jego komercyjnej kontynuacji, ...
    Jak sprawdzić auto przed zakupem?
    Kupno używanego samochodu to inwestycja, która wymaga szczególnej uwagi. Przed dokonaniem zakupu należy dokładnie skontrolować wiele elementów. Zaniedbanie któregoś kroku może skończyć się przykrą ...