Samochód za max 7500

11 Lut 2016, 21:40

Witam serdecznie. Mam zamiar kupić swój pierwszy samochód :) Zależy mi przedewszystkim na tym żeby tanio jeździć wiec rozglądam się za autami w gazie .Ważne żeby miał silnik max 1.4 no i elekryczne szyby przynajmniej z przodu spoko żeby posiadał też kimę :ok: Więc możecie coś polecić? :) Tak z tego co szukałem to Astra II mi się podoba no i może jeszcze Punto ewentualnie Corsa :)Prosze wybaczyć
Chaotycznosc

Edit : auto będzie użytkowane do poruszania się po małym mieście z jedną drogą Główna i do przemieszczania się do większego miasta no i raczej do takiej swobodnej jazdy. W każdym razie nie do jazdy po miescie
Ostatnio edytowany przez StarQ 12 Lut 2016, 11:51, edytowano w sumie 2 razy
StarQ
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 02 2016
Auto: Nie mam

12 Lut 2016, 10:15

Nikt nic Ci nie doradzi jak nie dowiemy się gdzie auto będzie użytkowane.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Lut 2016, 19:41

W ostatnim tygodniu przewineło się co najmniej z 8-10 tematów o aucie w budżecie 6-8k.. :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla E11 G6 / G6R (1997–1999)
    Zaprezentowana w 1997 kolejna, przednionapędowa generacja Corolli zasłynęła uniwersalnością zastosowań oraz trwałością i bezawaryjnością. Podobnie jak w przypadku wcześniejszych generacji, z którymi dość mocno była ...
    Iron Drift King - drifting dotarł do… kopalni!
    Drifting podbija świat. Ta nietypowa dyscyplina motorsportu dociera do różnych zakątków globu. W ostatni weekend zawitała nawet do dawnej kopalni odkrywkowej w Niemczech. Drugie miejsce na międzynarodowych zawodach ...