REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ciekawi mnie na ile ten film jest autentyczny, tym bardziej że robiony na jakiejś wiejskiej drodze a nie lotnisku czy torze..Cybul99 napisał(a):Wyścig Toledo 1.6 100KM i Toledo 1.9 TDI 110KM
Racja, zresztą sam jechałem Gofem 1.6, znajomy miał a3 1.6, więc wiem jak to jedzie. Chłopak mojej znajomej ma a3 1.8 i różnica jest naprawdę spora, a też potrafi wziąć 12l jak 1.6.959 napisał(a):zeby benzyna jechala jak diesel miedzy 2000-3500k rpm to musi miec caly czas ponad 4krpm, wtedy nawet 1.6 spali 20 litrow...no i ten halas podobny do mojej starej szlifierki katowej
Takze 1.6 jest mega mulem, bo podczas normalnej jazdy do 3tysiecy obrotow to z tych 100koni dostepne jest jakies 50
Tak, ale z sensownym silnikiem.Matel napisał(a):Warto szukać coś z tych aut do 8000zł?
To kupuj, po co się pytasz jak wiesz lepiej? Astra ma jeszcze tańsze części, jest równie prosta i nudna jak Golf, Focus też ma tanie części. Można znaleźć również super wyposażoną Xsarę...Matel napisał(a):Uparłem się na VAGa bo tanie i łatwe w naprawie, a części pełno.
Lepszy wybór niż Golf i auta tego segmentu. Szukaj 1.8/2.0 i można pakować gaz.Matel napisał(a):A Opel Vectra B? Których benzyniaków unikać?
Nie będę rozmawiał z ludźmi poziomu gimnazjum.Cybul99 napisał(a):Koniu Chcesz mogę ci dać kontakt do właściciela tego filmiku.
Chłopcze powiem Ci tylko że nie znasz realiów jazdy samochodem...Cybul99 napisał(a):Twierdzisz że gdyby ścigali się na lotnisku to TDI by wygrał? Nie no spoko
Koniu napisał(a):2.2 DTI jest awaryjny, pompa wtryskowa wraz z robocizną to niespełna 3000zł. Więc co Ty polecasz.
Koniu napisał(a):Wydatek 2.5k na 10 lat to dużo?