Samochod za okolo 25 tyś wysokie wymagania...

20 Lis 2009, 13:28

to jest tylko i wyłącznie Twój wybór, ja z dieslem bym brał np forda excursiona, albo Dodge RAM-a :mrgreen:

podaj jakieś typu każdy jak coś będzie wiedział to napiszę i tyle....
Ostatnio edytowany przez Wezyrro, 21 Lis 2009, 14:13, edytowano w sumie 1 raz
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

20 Lis 2009, 13:49

Dla mnie to wogóle smieszny temat,nie wiadomo co byś chciał za tekie pieniądze.Diesel min 100koni i jeszcze 2006r,chłopie czy ty wogole sie nie orientujesz w motoryzacji?czy chcesz kupic trupa i połowe jego wartości włożyc w naprawę?zastanów sie trochę.
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

21 Lis 2009, 08:30

wiec odpowiem ci chlopie ze jezeli nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. jakbym bylo inaczej niz mowisz, to nie musialbym sie was radzic tylko sam podjalbym decyzje.
a przykladem samochodu ktory moze spelnic te wymagania jest np seat ibiza wiec nie wiem ze to nie mozliwe
vivon
Nowicjusz

Auto: AR 147
Silnik: 1,9 JTD

21 Lis 2009, 11:54

To pokaż mi 'chłopie' ibize z 2006r 4\5 drzwi z silnikiem diesla min 100koni ok? tylko nie jeden egzemplarz bo znajdziesz okazyjnie jakiegos trupa tylko zobacz po ilechodza a nie glupoty piszesz
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

21 Lis 2009, 12:16

temat do zamknięcia.
vivon
Nowicjusz

Auto: AR 147
Silnik: 1,9 JTD
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto terenowe - początki - wyposażenie na bezdroża
    Jadąc w teren musimy pamiętać, że to nie zwykła przejażdżka z miasta A do miasta B drogą krajową nr X... W związku z tym - również wyposażenie naszego samochodu musimy dostosować do sytuacji w jakich możemy się znaleźć ...