Dla mnie to wogóle smieszny temat,nie wiadomo co byś chciał za tekie pieniądze.Diesel min 100koni i jeszcze 2006r,chłopie czy ty wogole sie nie orientujesz w motoryzacji?czy chcesz kupic trupa i połowe jego wartości włożyc w naprawę?zastanów sie trochę.
wiec odpowiem ci chlopie ze jezeli nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. jakbym bylo inaczej niz mowisz, to nie musialbym sie was radzic tylko sam podjalbym decyzje.
a przykladem samochodu ktory moze spelnic te wymagania jest np seat ibiza wiec nie wiem ze to nie mozliwe
To pokaż mi 'chłopie' ibize z 2006r 4\5 drzwi z silnikiem diesla min 100koni ok? tylko nie jeden egzemplarz bo znajdziesz okazyjnie jakiegos trupa tylko zobacz po ilechodza a nie glupoty piszesz
Najczęściej wybierane samochody przez Polaków Rozmaite narodowości wyróżniają się różniącymi się od siebie zwyczajami, tradycjami, ale także nurtami, w które wierzą. Jedni podają sobie rękę na przywitanie, natomiast inni uważają ten sposób ...
Spadek zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2021 Grudzień 2019 - 555 598 zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2020 - delikatny spadek liczby zarejestrowanych pojazdów o DMC do 3,5t po rekordowych wynikach z 2019 roku. Marzec - zamknięcie gospodarki i globalna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.