Samochód za ponad 20 tyś

10 Sie 2017, 23:02

Witam wszystkich na forum. Będę w najbliższym czasie przymierzał się do kupna samochodu za ponad 20 tyś będę nim dojeżdżał na studia ok 200 km wiec mile widziany diesel ale wiadomo w dobie zaawansowanych technologicznie silników często benzyna jest lepszym wyborem. Przejrzałem już otomoto parę razy i dalej nie wiem czego dokładnie szukać myślałem o pegueocie 308 1.6 hdi volvo v50 ale moją uwagę przykuły alfa 159 i ford mondeo mk4 tylko zastanawiam się czy w tym budżecie nie kupię jakiegoś gruza w tragicznym stanie.
Z góry dziękuję za pomoc :?
Ostatnio edytowany przez mike, 31 Sie 2017, 21:33, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Temat został przeniesiony w odpowiednie miejsce. Zwracaj uwagę gdzie zamieszczasz wątek.
mariusz13
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 04 2015
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: hyundai i20
Silnik: 1.2 72km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Silnik benzynowy 1.6 SIDI Turbo - Opel
    Ta nowoczesna czterocylindrowa jednostka benzynowa z bezpośrednim wtryskiem paliwa jest produkowana w dwóch konfiguracjach. Wersja Eco Turbo o mocy 125 kW/170 KM i maksymalnym momencie obrotowym 280 Nm została skonstruowana ...