przed zimą zaczął się problem z kontrolka mi w moim samochodzie - głównie chodzi o pasy i układ kierowniczy - kontrolki zaświecają się same, nie wiem zupełnie dlaczego - jakieś zwracie, wilgoć? jak myślicie?
może jakiś srodek do ochrony instalacji będzie pomocny?? ja sam mam nanoprotech i "konserwuję" tym różne części elektryczne w aucie i jeszcze nigdy nie miałem podobnego problemu mimo że auto ma już trochę lat....
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Bateria magnezowa. Czy nowa technologia zastąpi baterie litowo-jonowe? Naukowcy z Toyota Research Institute of North America (TRINA) oraz University of Houston opracowali nową katodę i nowy elektrolit do baterii magnezowych. Wyniki prac zostały opublikowane w czasopiśmie naukowym Nature Energy. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.