witam,mam prośbę czy ktoś wie jak rozebrać koło przednie, ponieważ jest luz na zwrotnicy i nie wiem ale myślę że łożyska do wymiany. Z góry dziękuję.POZDRAWIAM.
to na pewno nie pierwszy przypadek nie mamy w posiadaniu samurajka więc i doświadczenia w tej sprawie, lepiej nic nie mówić niż wprowadzać w błąd jak juz się uporasz z problemem to opisz jak sobie dałeś radę, powodzenia.
Czesc. Mam samuraia sj410 i ten sam problem. Jestem w trakcie ustalania, czym on jest spowodowany. Mialem luz na przednim kole i po wymianie lozyska, luz zmniejszyl, sie ale i tak jest duzy. Najprawdopodobniej wina tkwi w sworzniu, jednak za nim go kupie, musze sie upewnic, ze to na pewno to. Jak bedziesz wiedziec, co u Ciebie bylo przyczyna, pisz. Pozdrawiam
Ospały i senny za kierownicą Nie bądź ospały i senny za kierownicą ponieważ takie zachowania sprawiają, że reakcje kierowcy są dużo wolniejsze, jego percepcja słabsza, a do tego ryzyko wypadku dużo wyższe. Jesienią i zimą, kiedy dni są krótsze ...
Jak bezpiecznie dojechać na stok i z niego wrócić samochodem? Samochodem na narty - sezon narciarski trwa w najlepsze, a na stok wiele osób podróżuje własnym samochodem. Jak zapakować sprzęt i bezpiecznie dotrzeć na miejsce w zimowych warunkach? Kilka porad przygotowali ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.