SCENIC - CO MYSLICIE ?

27 Maj 2010, 17:50

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Co o nim myslicie ?? Nie znam sie zupelnie na tym aucie i powiedzcie na co zwrocic uwage, jaka jest jego awaryjnosc itp ...
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

27 Maj 2010, 18:19

O tym z linku myślę, a nawet jestem prawie pewien że powypadkowy przód i kiepsko poskładany, patrząc na niego ma się wrażenie że samochód wygląda na zmęczony, styrany życiem, ten przód poskładany i spasowany fatalnie... Przebieg nieco niski ale nie twierdzę, że skręcony, być może prawdziwy.
Mój znajomy ma takiego, dba o niego jak o kobietę, a auto czym mu się odpłaca? Ostatnio odebrał go z serwisu po jakiejś awarii elektroniki. Auto zaczęło się dławić na drodze, słabnąć i tylko dym spod maski poszedł, koniec jazdy na drodze pomiędzy Ropczycami a Rzeszowem (15 km od Rzeszowa gdzie przy drodze są tylko zapuszczone pola rolne, żadnych domów).
Przyczyny dokładnie nie znam, jakieś zwarcie czegoś ale nie pamiętam czego.
Inny mój znajomy ma Lagunę już prawie 3 lata i nic przy niej nie robił, złego słowa nie powie na nią. Jego brat właśnie w piątek kupił Megankę. Oni od 15 lat jeżdżą tylko renówkami i nigdy nie narzekali.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

27 Maj 2010, 18:34

No chyba masz racje co do tej renowki z linka... i jeszcze ta cena :roll: Odpuszcze sobie ja chyba. Dzieki !
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

27 Maj 2010, 20:08

Dokładnie przód bity napewno no i gościu jeszcze sobie ceni :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Paliwo można produkować nawet z wody morskiej
    Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...