Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
xvc12 napisał(a):kolega zdecydował się go zakupić z roczną gwarancją VIP ( co za tym idzie za około dwa tygodnie zgłosi awarie turbo i naprawią mu to za darmo)
xvc12 napisał(a): Teraz pytanie, czy taki diesel dla mnie będzie odpowiedni?
Ja mysle,ze do takiej eksploatacji niewielkie autko,benzyniaczek z silnikiem 4 cyl.nie pakuj sie Kolego w diesle.
Czytaj więcej: scenic-ii-1-9dci-to-dobry-pomysl-dylemat-vt109447.htm#p713680
Ja bym nigdy nie kupił francuza z przebiegiem 200+ a tym bardziej sprowadzonego z Francji bo we Francji o auta się nie dba, w Polsce z 2 razy wyższymi przebiegami wyglądają lepiej.
Czytaj więcej: scenic-ii-1-9dci-to-dobry-pomysl-dylemat-vt109447.htm
i było się przejść po placu i policzyć na palcach jeden ręki ile tych aut miało zniszczony lub brudny środek, myślę że palce jednej ręki by Ci wystarczyły. Oczywiście zdarzają się zadbane auta nawet we Fracji ale kosztują wtedy więcej niż w PL a tu cena 6 tyś i jeszcze ktoś na tym dobrze zarobił, podejrzewam że kupiony za kilkaset euro. Uwierz że z Francji nie jadą auta w takim stanie jak w ten scenic w tym komisie, zresztą widać na fotkach że każdy element w innym kolorze więc szykowany na sprzedaż, kolejna sprawa jeżeli chodzi utrzymanie wnętrza w Francji, 8 na 10 samochodów ma w środku chlew jak w busie u budowlańca.xvc12 napisał(a): Chociaż możliwe że był podszykowany pod sprzedanie, chociaż wątpie bo na tym placu komisu stalo ok 70 samochodów jak nie więcej)
Najpierw piszesz ze bardzo się nie znasz a teraz chcesz nam wpoić że nie mam racji
Czytaj więcej: scenic-ii-1-9dci-to-dobry-pomysl-dylemat-vt109447.htm
Sam tylko potwierdzasz, że ludzie kupują auto oczami i w takich komisach o tym wiedzą. Auto wysprzątają, wyczyszczą tak, żeby wyglądało na zadbane. ZADBANE auto to takie, które jest serwisowane na bieżąco, a co możesz sprawdzić na takim placu? Możesz chociaż odbyć jazdę próbną? Jeśli auto nie jest zarejestrowane w PL to raczej nie..
Czytaj więcej: scenic-ii-1-9dci-to-dobry-pomysl-dylemat-vt109447.htm#p713691
Baza z danymi technicznymi samochodów marki RENAULT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne RENAULT