SCENIC/XARA PICASSO Z LPG ZA 7000 ZŁ REALNE?

20 Mar 2015, 09:18

Witam. Bardzo proszę o radę w sprawie auta. Potrzebuję samochodu na najbliższe 2-3 lata, Chciałabym żeby był większy w typie scenic/picasso, ponieważ mam 2 dzieci i 3-4 razy w roku zdarzają nam się dłuższe wyjazdy ze sporym bagażem. Budżet jakim dysponuje to tylko 7000 zł, z tego co się orientuje to stać mnie na 2000-2002 r. Dobrze żeby auto miało instalacje gazową. Może ktoś miałby czas i ochotę podrzucić jakieś interesujące oferty. Nie mamy z mężem dużego doświadczenia i niestety wczoraj przejechaliśmy 220 km zobaczyc picasso ,które miało być w stanie idealnym a zastaliśmy kompletną katastrofę. Czy któryś z tych jest wg Was godny uwagi ? Wchodzi w gre lokalizacja do 250 km od Szczecinka( zachodniopomorskie) http://olx.pl/motoryzacja/samochody/ren ... 5B0%5D=lpg
Alokinadia
Obserwowany

Auto: nie mam

20 Mar 2015, 09:40

Scenic jak najbardziej jest osiągalny nawet poliftowy ale z Picasso będzie problem gdyż większość będzie miała już zapewne przeżarte progi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kurs prawa jazdy – najpierw badanie, potem szkolenie
    Zapisanie się na kurs prawa jazdy to pierwszy krok do wolności i niezależności, jaką dają własne cztery kółka. Zanim jednak przystąpimy do teoretycznej czy praktycznej nauki, musimy zdobyć zaświadczenie lekarskie o ...