Schemat UKLADU CHLODZENIA FREELANDER'99

02 Lut 2009, 22:13

Koledzy poratujcie czyktos ma schemat ukladuchlodzenia do modelu 99?Trapi mnie uklad cos mi sie zapowietrzyl po odpowietrzeniu grzeje troszke lepiej ale jeszcze cos nie tak czy ktos pomoze ?
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drammen Norwegia

03 Lut 2009, 13:14

przemus30 napisał(a):Koledzy poratujcie czyktos ma schemat ukladuchlodzenia do modelu 99?Trapi mnie uklad cos mi sie zapowietrzyl po odpowietrzeniu grzeje troszke lepiej ale jeszcze cos nie tak czy ktos pomoze ?
- napewno fachowcy z Forum Tobie pomogą , ja będę śledził posty ponieważ mam to samo z układem chłodzenia - ubytki płynu, słabe grzanie nagrzewnicy / tep. letnia/ , parowanie szyb.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

03 Lut 2009, 17:35

przemus30 napisał(a):schemat ukladu chłodzenia

Masz,ściąg sobie ten program i zainstaluj.Tam masz wszystko.
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=27490
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

03 Lut 2009, 17:45

Dzieki za podpowiedz sprobuje to sciagnac i dam znac dzieki jeszcze razczy od termostatu moze tez zalezec to zapowietrzenie i ogrzewanie? :?:
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

03 Lut 2009, 21:46

MCARTURZE czy mozesz mi przyblizyc cos o tym programie ze schematami?Probowalem sciagnac i lipa nie daje rady moze masz jakies gotowce i mailem mozesz poscic bede szczeze zobowiozany nawet jesli masz cos wiecej o freelanderku fajnie by bylo terz np z centranymi zamkami Pozdro
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

04 Lut 2009, 19:19

Program RAVE po angielsku to instrukcja ,opisy do freelandera w pdf-ie.Nie wiem dlaczego nie możesz tego ściągnąć próbowałem teraz i idzie.Jak nie dasz rady to napisz co potrzebujesz jutro postaram się ci to wysłać ,mogę zrobić print screen bo inaczej się nie da.

Właśnie zauważyłem,że ktoś dorzucił tam jeszcze link do angielskiej strony z instrukcją obsługi .
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...

05 Lut 2009, 20:51

Potzrebowal bym schemat ukladu chlodzxenia lub jesli dasz rade to moze pomogl bys mi to sciagnac i zainstalowac bo na kompach zabardzo sie nie znam i moze dlatego mam ten problem jak mozesz to prosze o kontakt moje gg 1500239 skyp przemus30 i mail [email widoczny po zalogowaniu] z gory dzieki za wszystko pozdrawiam
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

06 Lut 2009, 08:40

A cyz ten program, o ktrzm mowicie jest w j. polskim_
passat1
Początkujący

06 Lut 2009, 21:24

przemus30 napisał(a):Potzrebował bym schemat układu chlodzenia

wysłałem

przemus30 napisał(a): lub jeśli dasz rade to może pomógł byś mi to ściągnąć i zainstalować

spoko ,podrzuć kompa to ci to zrobię. :D

passat1 program jest po angielsku,trzeba się języków uczyć.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

10 Lut 2009, 09:51

MCARTUR napisał(a):
przemus30 napisał(a):Potzrebował bym schemat układu chlodzenia

wysłałem - mam schemat ale opis po angielsku.

przemus30 napisał(a): lub jeśli dasz rade to może pomógł byś mi to ściągnąć i zainstalować

spoko ,podrzuć kompa to ci to zrobię. :D

passat1 program jest po angielsku,trzeba się języków uczyć.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

20 Lut 2009, 18:57

Witam .Zainteresowanym podaję link na temat danych Fredka ;http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.myfreelander.co.uk/Engine/k.htm&prev=/search%3Fq%3Dimmobilajzer%2Bland%2Brover%26start%3D100%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
M;jarecki
Nowicjusz

Miejscowość: puławy