REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Konwersacja z Tobą przysporzyła mi wiele wspaniałych doznań
Ignacego Krasickiego (rozumiem, że słyszałeś, kto to?)
..Chyba jednak na innych forach przeczytałeś podobne wypowiedzi?
i na koniec prośba: OD MOJEJ, NIEŻYJĄCEJ OD LAT MATKI ZECHCIEJ SIĘ TRZYMAĆ 3 CH...E W BOK, dobra, cwaniaczku forumowy?!
damczer napisał(a):..Chyba jednak na innych forach przeczytałeś podobne wypowiedzi?
Nie. Tylko na tym i tylko od Ciebie. Widać, że g...o wiesz o samochodach, a myślisz, że jak kupiłeś auto za kilkadziesiąt kafli to jesteś gość.i na koniec prośba: OD MOJEJ, NIEŻYJĄCEJ OD LAT MATKI ZECHCIEJ SIĘ TRZYMAĆ 3 CH...E W BOK, dobra, cwaniaczku forumowy?!
A Ty co cwaniaczek drogowy?! LOL A tak PS. [wulgaryzm] mnie obchodzi twoja matka i ty w całej okazałości.
PS. Proszę pierwszego lepszego moda o zamknięcie tematu, bo odkąd ten typ (z pod ciemnej gwiazdy) zaczął się tu udzielać to wartość merytoryczna tematu spadła do tragicznego poziomu.
Widzisz, Paniczu Wioskowy: JA mam takie motta...Tobie zostanie szukanie swego miejsca wśród sobie podobnych... P.S. Dowiedziałem się dzisiaj o mało jeżdżonym Sirocco, ale jak Ty do mnie tak?damczer napisał(a):Zobacz w lustro i zobaczysz chlewik pełen gnoju
Tak... to kolejna pozycja z cyklu "motta życiowe czerepacha i jego śp. mamy..."
Widzisz, Paniczu Wioskowy: JA mam takie motta...Tobie zostanie szukanie swego miejsca wśród sobie podobnych...
P.S. Dowiedziałem się dzisiaj o mało jeżdżonym Sirocco, ale jak Ty do mnie tak?