Seat Altea Freetrack

11 Lis 2012, 04:29

Witam, chciałbym po raz kolejny zasięgnąć opinii na temat samochodu. Co sądzicie na temat tego samochodu? Czy wystarczy zmodyfikować napęd pompy oleju żeby to auto jeździło w miarę bezawaryjnie? Z jakimi poważniejszymi usterkami mogę się spotkać?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] To jest napęd 4x4?
tomek.k
Początkujący

Miejscowość: radomsko

11 Lis 2012, 17:11

tomek.k napisał(a):Witam, chciałbym po raz kolejny zasięgnąć opinii na temat samochodu. Co sądzicie na temat tego samochodu? Czy wystarczy zmodyfikować napęd pompy oleju żeby to auto jeździło w miarę bezawaryjnie? Z jakimi poważniejszymi usterkami mogę się spotkać?

Czy po modyfikacji bedzie lepiej? nie wiem...jezdzilem altea i powiem ze jezdzi sie dosc dobrze jak na takie auto, siedzi sie dosc wysoko, taki ot mini van, z tym silnikiem mozna juz przycisnac, aczkolwiek poczytaj od kiedy 2.0 TDI zostal poprawiony (nie pamietam roku).
freetrack posiada naped 4x4, dolaczany.
Mnie osobiscie takie auta nie chwytaja za serce, poprostu auto z punktu A do B..
( na plus, naped szczegolnie w zimie pomocny)
MaroLBN
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowe Mitsubishi L200
    Pojazd za kierownicą którego ściga się w tym roku załoga Adam Małysz/Rafał Marton został przygotowany przez zespół fabryczny Mitsubishi Ralliart w klasie T1.1 - samochody prototypowe napędzane silnikiem benzynowym. ...