Witam serdecznie,
mam nie lada problem, w moim samochodzie pękły dwie tuleje cylindrów. Autko to seat arosa 2004r. z silnikiem jak w temacie.
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy silnik auc da sie zastąpić jednostką o innym oznaczeniu.
Proszę o pomoc bo ja juz załamuje ręce... silników auc prawie nigdzie nie ma... ;/
Proszę także tylko o pewne i sprawdzone informację, bo nie chcę kupić nie taki silnik...
nie wiem jak z tym samochodem ale normalnie idzie wymienić silnik bo jak jest stary albo zatarty czy inne takie rzeczy
ceny nie wiem dokładnie ale napewno cena silnika i robocizny
remontuj a nie kupuj następny śmietnik,
wydasz podobną kasę ale za to pewność że masz dobry silnik będzie, a tak to istnieje szansa na posiadanie 2 w podobnym stanie
Kolego, nie pierścienie a tuleje cylindrów. Blok jest monolityczny i nie da się tego wytulejować, więc remont odpada. Ale udało mi się znaleźć silnik, więc temat zakończony.
V Camp Jeep PL 2019 - "Na szlaku Route 66" Camp Jeep PL już po raz piąty zgromadził rzeszę miłośników i użytkowników marki. Miejscem tegorocznych zmagań były Mazury, a baza zlokalizowana była na terenie hotelu Mrągowo Resort&SPA. Swoją obecnością ...
Diesle to ślepa uliczka motoryzacji w Europie Samochody z silnikami wysokoprężnymi nie są sposobem na skuteczną redukcję emisji spalin i gazów cieplarnianych. Z nowego raportu konsultingowej organizacji non-profit Transport & Environment (T&E) z siedzibą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.