REKLAMA
Witam was dzisiaj mam oglądać tego opla astrę dokładnie o godzinie 13.00 i chciałbym się przed tym dowiedzieć na co mam zwracać uwagę przy nim mam zamiar również oglądnąć seata sprzedaje go znajomy kolegi jeszcze go nie widziałem ale mówił że jest na felgach i ma jakieś bajery cena tych samochodów to około 8.500zł tyle że do tego opla musze jeszcze doliczyć opłaty co wy na to?? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] to jest ten opel jak rozpoznać czy nie był bity oraz na co zwracać uwagę przy oglądaniu tego auta, i jak sprawdzić czy przebieg 200 000tys jest prawdziwy ??jak jest książka serwisowa jak sprawdzić jej wiarygodność czy da się to zrobić w polskim serwisie opla?? proszę o w miarę szybką odpowiedź z góry dziękuje.
[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 13:52 ]
oglądałem tą astrę gadałem z nim na temat przebiegu i mówił mi że jest książka podbijana przez jakieś atp czy cos takiego a nie serwis i mówił ze to jest wiarygodniejsze od serwisu słyszeliście o czymś takim?? Astra wygląda naprawdę fajnie nie ma rdzy na nadkolach i jest fajna w środku i nie ma pogniecionej blachy z tyłu tam gdzie jest koło zapasowe i jestem do niego przekonany tylko ile bym musiał zapłacić jak bym chciał go dać do jakiegoś warsztatu na przegląd +podpięcie do komputera i co dzięki temu można sprawdzić ??? proszę o porady sprzedawca mówił mi że sprawdzenie go na warsztacie kosztuje około 300-400 zł czy to aż takie suma za sprawdzenie trzeba zapłacić??
[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 16:50 ]
proszę jak ktoś może mi pomóc to niech coś napisze bo nie wiem co o tym myśleć nie znam się na samochodach za dobrze…