Seat Cordoa 98 - Lampka w schowku.

24 Lut 2010, 19:25

Mam już jakiś czas Cordobę ale dopiero dzisiaj zainteresowało mnie na jakiej zasadzie działa lampka w schowku. Włącza się ona wraz z przekręceniem kluczyka czy w jakiś inny sposób?
Los_Emilos
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 15 04 2009
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Volvo V40
Silnik: 2.0 16V 140KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998
  • 24 Lut 2010, 19:32

Wlancza sie po przekreceniu kluczyka i po wlaczenie swiatel tak mialem w scenicu. pozdro
    RTK
    Nowicjusz

Miejscowość: Będzin

24 Lut 2010, 20:02

Dawno już nie jeździłem o zmroku i właśnie po przekręceniu samego kluczyka już widać włączoną lampkę w schowku. Nigdy nie zwracałem na to uwagi, kiedy ta lampka się świeci. Wielkie dzięki za odpowiedź.
    Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.
    Los_Emilos
    Początkujący
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 15 04 2009
    Przebieg/rok: 5tys. km
    Auto: Volvo V40
    Silnik: 2.0 16V 140KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 1998
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Japonia przestawia gospodarkę na wodór
      Władze Japonii widzą w wodorze sposób na obniżenie emisyjności gospodarki i niezależność energetyczną. Po dotychczasowych programach pilotażowych kraj ten przygotowuje się do szeroko zakrojonych działań na poziomie ...
      Ford Sierra - samochód do driftu
      Sierra to model dobrze znany fanom motorsportu. Rajdówki oparte na tym aucie na przełomie lat 80. i 90. ubiegłego wieku szalały na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Świata. A w Polsce kojarzymy ten samochód ...