Witam, Mam pytanie, otóż muszę wymienić maskę w Seacie Exeo, wolałbym aby obyło się bez malowania, ale mam chyba mało popularny kolor bo znalezienie graniczy z cudem…, ale za to widziałem kilka w bardzo ładny stanie do Audi A4 B7, na pierwszy rzut oka są bardzo podobne, ale czy identyczne i czy będzie pasowała? Ktoś robił taki myk?
Nie będzie pasowała przyjrzyj się na maskę przy przednim grilu, dokładnie jej wyprofilowanie. Jest inne choć na pierwszy rzut oka wygląda bardzo podobnie.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jaguar E-Type Roadster E-Type to prawdziwa ikona motoryzacji i prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalny model w historii Jaguara. Jego smukła sylwetka z długą maską i niewielką kabiną od 1961 roku cieszy oko pasjonatów motoryzacji. Samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.