REKLAMA
dzida napisał(a):i tak powinno być, bo niektórzy jak widać traktują swój gust jako fachowy argument nie dodając nic kompletnie z rzeczywistych argumentów eksploatacyjnych...
Ale jak widać Magda93 i Michał80 uważają inaczej
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):i tak powinno być, bo niektórzy jak widać traktują swój gust jako fachowy argument nie dodając nic kompletnie z rzeczywistych argumentów eksploatacyjnych...
dzida napisał(a):Wygląd zdecydowanie na plus dla exeo . Mondeo jak pospolity kredens , w środku to samo .
Magda93 napisał(a):Dzida a może nie każdy klepie biedę i awaryjnosć oraz koszta utrzymania są dla niego drugo a nawet trzecio planowe
Magda93 napisał(a):choćby rzeczywiście były solidne (ale tak nie jest)
dzida napisał(a):Wygląd zdecydowanie na plus dla exeo . Mondeo jak pospolity kredens , w środku to samo .
No muszę przyznać, że gustu nie zazdroszczę
j0zek napisał(a):A może mk4 to nie jest pospolity kredens?
j0zek napisał(a):A może mk4 to nie jest pospolity kredens? Zbij mnie z tropu.
tomek70 napisał(a):W mojej subiektywnej opinii (nie jako posiadacza), to nie. Mimo, że jest na rynku 8 lat nadal wygląda bardzo świeżo. Auto mimo tego, że klasa średnia, prezentuje się całkiem elegancko. Ogólnie to jeśli by miał logo audi na masce i tak wyglądał to by był wychwalany pod niebiosa za wygląd. Taka prawda. Cebulska prawda. A porównywanie wyglądem do exeo, które z zewnątrz jak dla mnie wygląda okropnie i odpychająco, nie mówiąc o wyglądzie w środku. Bo błagam, o gustach się nie dyskutuje, ale nie jestem w stanie zrozumieć jak exeo może się podobać w środku bardziej od mondeo. Ja musiałbym upaść z baaardzo wysoka, żeby tak twierdzi