Seat gasnie podczas jazdy

18 Lut 2010, 19:32

Witam maly problem podczas jazdy silnik poprostu gasnie tak jak by nie bylo paliwa dodam ze jest gaz ale czy na gazie czy na benzynie jest tosamo zgasnie pokrece pare razy i odpala nie wiem co moze byc jesli chodzi o kable swiece to mi w warsztacie odradzili ze to napewno nie to ale nie moga zajzec bo nie maja czasu na jakies 2tyg. Moze jakies pomysły? Pozdrawiam
bialy121
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
  • 18 Lut 2010, 19:51

A jak zgasnie to kontrolki się palą?
    piotrpz87
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
    Prawo jazdy: 01 01 2001
    Auto: Mazda 6
    Silnik: 2,3
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2002

18 Lut 2010, 20:32

jak zgasnie wszystko sie pali ladowanie itd ale odpali po kturyms kreceniu i jedzie jak by nigdy nic

[ Dodano: Czw Lut 18, 2010 20:41 ]
    juz jestem
    bialy121
    Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

18 Lut 2010, 22:21

Masz w tym aucie immobilizer ,alarm z odcięciem zapłonu czy jakieś tego typu zabezpieczenie ?
    Czasem świrujący immobilizer może powodować takie problemy.
    woj4
    Nowicjusz

Miejscowość: lubelskie

18 Lut 2010, 23:39

witam najlepiej to chyba będzie go podpiąć pod komputer i wtedy się okaże co mu dolega ,ja miałem podobne problemy z pasatem,to musiałem wymienić komputer,listwę od gazu i jakiś czujnik ,teraz śmiga jak nowy ,pozdrawiam
    skoczek
    Nowicjusz

Miejscowość: Borgarnes.is
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota SA 1949 rok
      Pierwszy powojenny samochód Toyoty to właśnie niewielki SA. Model istotny, ponieważ przez następne 15 lat Toyota była znana właśnie z tego rodzaju aut. Toyota SA to jeden z pierwszych niewielkich samochodów, ...