SEAT IBIZA (2002R)-MERCEDES A KLASA (2000R)-ALFA ROMEO 147

06 Paź 2008, 21:37

Proszę niech mi ktoś doradzi ,to moje pierwsze autko i nie moge sie zdecydowac...znajomi mówia ze ta alfa 147 jest barzo wadliwym samochodem ale nie podaja co w nich jest wadliwego i co tak naprawde nawala w nich przecież to piękna Włoszka (poj.1,6)
SEAT IBIZA - poj.1,4
MERCEDES A klasa 160-poj. 1,6
Prosze o szczera dorade
pawel060655
Nowicjusz

Miejscowość: Mińsk Mazowiecki

06 Paź 2008, 22:13

Znajomi mają rację - alfa nie ma dobrej opinii... Ibiza raczej najpraktyczniejszym wyborem.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

07 Paź 2008, 11:18

a co sadzisz o mercedesie ............co takiego jest w tych Włoszkach
pawel060655
Nowicjusz

07 Paź 2008, 21:08

Renault Laguna 2001r -poj.1,6l (benzyna)
Na co należy zwrócić uwagę właśnie przy zakupie Francuskiego auta , co sadzicie o tym samochodzie ...
proszę o doradę...
pawel060655
Nowicjusz

07 Paź 2008, 21:20

No raczej przede wszystkim nie należy zwracać uwagi na francuskie auta :wink: A jak już się uprzesz to na to samo co w innych + duża negocjacja ceny, bo spadają na pysk.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

11 Paź 2008, 19:16

szukam auta max 17tyś , jestem kawalerem wiec może być 3-drzwiowe ...podoba mi się audi A3 1999r 1,6 poj . czy na ten rocznik tego samochodu przebieg 120 000 jest duzo czy malo ........ktoś z was mial ten samochod i moze sie wypowiedziec na jego temat ,czy oplaca sie kupic za te pieniadze ten wlasnie samochod , dodam jeszcze ze nie chce kupywac sprowadzanego samochdu tylko i wyłącznie zarejestrowany w Polsce
pawel060655
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wysoka kara za brak rejestracji pojazdu/samochodu
    Od 1 stycznia 2020 roku nabywca który kupił pojazd będzie miał na zgłoszenie go do rejestracji 30 dni czyli tak jak to jest aktualnie stosowane. Jednak jeżeli nie zrobi tego w tym terminie dostanie karę która ...
    Autentyczny i komfortowy SUV na drogę i w teren
    Duster zyskał wyposażenie, które ułatwia mu poruszanie się zarówno w mieście, jak i z dala od przetartych szlaków. Zachowuje doskonałą zdolność do pokonywania przeszkód terenowych, która ...

12 Paź 2008, 17:13

Jeśli chodzi o te alfy to na ogół każdy pisze o nich że awaryjne a tak naprawde są to opinie osób które nigdy takim samochodem nie jeździły a tylko słyszały że są awaryjne. Wszystko zależy od tego na jaki egzemplarz danego auta trafisz bo może być też tak że np kupisz takie audi A3 z 99r i się okaże że będzie tak zajechane że będziesz musiał dołożyć worek pieniędzy żeby się jakoś jeździło. Jak się dba o samochód to się nie psuje często, ale nie ma się co oszukiwać że jednak auta japońskie są najmniej awaryjne, zaraz za nimi niemieckie później może francuskie które są komfortowe i niezłe ale za delikatne na nasze drogi.
pirlo333
Początkujący

26 Paź 2008, 16:35

kupiłem trzy dni temu opla astre II ,od starszego pana za 14tyś 98 rok ,znajomi mówią ze szybko pompy wody szybko siadaja ,(poj. 1,6 ) prawda z tymi pompami????
pawel060655
Nowicjusz