Seat Ibiza 6l FR

11 Sie 2015, 12:38

Hej :)

Od dłuższego czasu poszukuje cupry 6l - niestety bezskutecznie bo mało tego jest a jak jest to daleko. Znalazłem dwa ciekawe modele FR - jeden seryjny 130km drugi z nowym Intercoolerem oraz turbiną od leona arl i nowym programem - 193 konie. Zastanawiam się nad jednym i drugim, 130 koni na pewno by mi nie wystarczyło więc i tak bym tam grzebał coby zwiększyć moc. Zadzwoniłem do jednego właściciela i drugiego - ten od grzebanej izy wydaje się 1000x bardziej ogarnięty. Mówi że wszystko robi na bieżąco, autem jeździ ponad 2 lata i nie oszczędzał na nim natomiast właściciel izy 130km nie bardzo wie o co chodzi, autem jeździ od grudnia ( więc troche podejrzane ) Zastanawiam się co zrobić? dacie jakieś wskazówki ? Teoretycznie wolałbym serie i sam grzebać ale akurat tu właściciel wydaje się być mega ogarniety w tych sprawach - podaje linki do ogłoszeń

[link do oferty na Olx wygasł]

http://olx.pl/oferty/q-ibiza-cupra/?sea ... ice%3Adesc

Dzięki za pomoc ! :ok: :ok:
boooreq
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 10 2012
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: swift 2006

11 Sie 2015, 17:05

Sprawdź stan techniczny i niech to będzie wyznacznikiem... bo niby w tej zrobionej coś tam właściciel podłubał ale nie jest to wielkie łał więc może być ok.

No i sprawdź wykres z hamki :naughty:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Wakacyjne rabaty na paliwo 2023
    W tym roku rabatów na paliwo w okresie wakacyjnym możemy się spodziewać w takich koncernach jak Orlen, BP, Amic, Cirlce K i Shell które już ogłosiły swoje promocje. W przypadku Orlenu informacja o rabatach została ...