Seat Leon 1.9 TDI 2000r.

09 Sie 2010, 15:58

my się nie kłócimy tylko to jest taka "lekcja poglądowa życia" :grin: co do reszty masz rację
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

09 Sie 2010, 16:07

No trzeba wytłumaczyć :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sie 2010, 19:58

witam a co sądzicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] czy cena jest za wysoka ?
rumek19.88
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

09 Sie 2010, 21:17

Przeglądałem troche ofert Leonów TDI od rocznika 2002 wzwyż i powiem szczerze że tak stoją więc ta cena wygurowana nie jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sie 2010, 21:28

ok.raz kozie śmierć albo to bedzie TO albo niestety nie TO :P
autko zakupiłem.wszystko wyglada ok.jeździ sie super.zadnych luzów znoszeń na drodze.nic nie stuka nie puka.fajnie przyspiesza.zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.pare stówek jak wiadomo wyłożyłem na rozrzad oleje paski filtry.dzieki za wszelkie info i pozdrawiam :)
sylwester6969
Nowicjusz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team
    Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...
    Hyundai Veloster oraz Veloster Turbo
    Podczas targów motoryzacyjnych NAIAS 2018 w Detroit Hyundai zaprezentował nowy model Veloster i Veloster Turbo. Awangardowy projekt samochodu jest efektem współpracy projektantów z Korei oraz Stanów ...