Seat leon 1.9 TDI 90 KM 2000r

04 Cze 2011, 21:55

co myślicie o tym leonie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ? jakieś inne typy do 17 tys interesuje mnie diesel
zyww
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

05 Cze 2011, 09:02

Jak na moje oko to on wygląda za ładnie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Cze 2011, 10:33

na foto ładny, tylko ciekawe czy nie kręcony bo przebieg jak na diesla typowy dla handlarza, ale nie zawsze jest to reguła.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

05 Cze 2011, 20:54

przebieg tez wydaje mi sie podejrzany ale jak stan tech dobry to i wytrzyma pewnie długo jutro zadzwonie i sie dopytam o szczegóły
zyww
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

05 Cze 2011, 21:16

Jeśli technicznie jest ok to spokojnie nim zrobisz jeszcze sporo km.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...
    BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...