Pytanie takie jak w temacie, głównie używam samochodu do jazdy po mieście i oczywiście interesuje mnie założenie gazu. Który z tych samochodów/silników będzie bardziej ekonomiczny i niej awaryjny?
VW Golf 4 1.6 100KM Seat Leon I 1.6 100KM lub Seat Leon I 1.4 75KM
Chodzi mi głownie o ekonomie jazdy po mieście w gazie
Leon 1.4 75KM Zasada jest taka, że kompakty VAG kupujemy od 1.8 wzwyż. Mniejsze dużo palą i nie jadą. Leon czy Golf? Zasadniczo to to samo więc kup to, co bardziej Ci się podoba no może Seat ma trochę lepsze materiały w środku
Nocne przymrozki to zmora kierowców Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
Kierowco, nie bądź drogowym recydywistą Ryzykowne zachowania użytkowników dróg mają negatywny wpływ na bezpieczeństwo ruchu drogowego i powodują wypadki ze skutkiem śmiertelnym. Jednak wciąż się zdarzają, często świadomie popełniane wielokrotnie. ...
Leon 1 i vw golf 4 są to prawie takie same samochody bo różnią się jedynie wyglądem ceny części nawet mają podobne, dlatego wybrałbym na twoim miejscu seata dla mnie te golfy 4 są przereklamowane i często wymagają dużo pracy, ale to oczywiście twój wybór
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.