Seat Leon I do 15tys.

08 Sie 2016, 09:05

Witam, udało mi się w końcu wybrać odpowiedni model samochód, teraz kolej na wybranie konkretnego egzemplarza, moje kryteria są następujące: auto bezwypadkowe, benzyna 1.8(lub 1.8t), budżet do 15 tys.(z instalacją lpg, ale mogę ją już założyć sam po zakupie), no i ze względu że samochód będzie użytkować również moja dziewczyna to kolor czarny, srebrny, albo grafitowy.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pomożecie wybrać jakiś sensowny egzemplarz? Na motoryzacji znam się średnio, prawka jeszcze nie mam :/ Na co zwracać uwagę przed zakupem? Z rzeczami "wizualnymi" takimi jak stan ogólny, brak korozji, jednolite odcienie lakieru, myślę że sobie poradzę, ale nie wiem na co zwracać uwagę przy jeździe testowej.

Jak taki zakup auta wygląda w praktyce? Umawiam się na wstępne oględziny/jazdę próbną, jeśli na pierwszy rzut oka wszystko jest ok to później wizyta w aso i sprawdzenie samochodu? Ile kosztuje taki przegląd? Czy w ogóle zlecić coś takiego jednej firmie np autotesto?
flamner
Nowicjusz

Auto: brak

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku
    Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...