Seat Leon. Ocena linków

16 Paź 2014, 09:58

Dzień dobry,
proszę o pomoc przy ocenie linków. Szukam Seata Leona do 11000 zł z silnikiem diesla 90 KM lub 110 KM. Cztero-drzwiowe. Rejon: województwo śląskie. Znalazłem dwa odpowiadające modele:

[link do oferty na Olx wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]
Damn
Nowicjusz

Auto: Ford Fiesta

16 Paź 2014, 11:18

Jestem tez ze slaska i tez szukam Leona 1.9 tdi 110 km. Widzialem obie oferty i ten z Żor ma duza ilosc wyswietlen.. podejrzane? natomiast ten z Sosnicowic ma brzydkie lampy z tylu :P
tomasson93
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 07 2013
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Corsa B
Silnik: 1.5 TD 50 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

16 Paź 2014, 11:40

Mnie przy tym czerwonym zastanawia, czemu regenerował turbinę niedawno i teraz sprzedaje. Mam niedaleko więc może się przejadę obejrzeć autko.
Cantom
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 01 2008
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford Fiesta mk6

16 Paź 2014, 17:36

Cantom napisał(a):Mnie przy tym czerwonym zastanawia, czemu regenerował turbinę niedawno i teraz sprzedaje.
A z uszkodzoną by sprzedał? :sly:
Na pewno dostał w przód i ma robione progi czy mi się wydaje? :shock:
Ten niebieski ładny ale fakt dużo wyświetleń
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota Verso-S (2005–2017)
    To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...