Seat Leon

01 Paź 2010, 15:06

[link do oferty na Allegro wygasł]

Co myślicie o tym egzemplarzu? Cena atrakcyjna a nawet trochę zbyt atrakcyjna.
Areoplan
Nowicjusz

Miejscowość: z fabryki snów

01 Paź 2010, 15:31

No fakt cena atrakcyjna, ale szkoda, że bez klimy. Widać, że sprzedawca nie ukrywa wad zewnętrznych auta(dużo zdjęć, pokazane jakieś zadrapania). Ciekawe jak silnik, jeżeli przebieg autentyczny, to warto go obejrzeć :grin:
borek19
Początkujący

Miejscowość: z domu ;P

01 Paź 2010, 15:50

Atrakcyjna cena?Ja bym powiedział że drogo chce i w dodatku auto jest jeszcze sprowadzone.W przebieg nie ma co wierzyć.Auto picowane na sprzedaż i to widać.Jeśli nie masz daleko to nie zaszkodzi obejrzeć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Paź 2010, 16:14

Hmm, patrząc na ceny Leonów w Niemczech, gdzie roczniki z 2000r chodzą powyżej 4tys euro to 16.900zł jest bardzo niską ceną (zwłaszcza jeśli miałby być w takim cudnym stanie). Pisze że wszystkie opłaty uiszczone. Właśnie przez ta cenę autko jest podejrzane dla mnie. Niestety kawałek mam do niego i zastanawiam sie czy warto. Brak klimy tez trochę zniechęca.
Areoplan
Nowicjusz

01 Paź 2010, 16:21

To może poszukaj czegoś bliżej z klimą?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Paź 2010, 16:27

Tak najpewniej zrobię ;)
Areoplan
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...

01 Paź 2010, 19:47

Klima= większe spalanie :wink: ale wiem że kupując taki samochód patrzy się na wyposażenie,zresztą nie ma się co oszukiwać. Klima jest bardzo wygodne podczas tych kilku dni w roku. Obejrzeć można ale jak na wszystkie opłaty to cena wydaje mi się trochę niska.
Mechanic
Początkujący

Miejscowość: Warszawa