Witam! Mam prośbę czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat tego auta? [link do oferty na Olx wygasł] Szukam w tym segmencie, okolice Inowrocławia. Kwota jaką dysponuje 10 tyś zł. Interesuje mnie tylko benzyna i ew. gaz. Jestem ustawiony z właścicielem na oględziny jutro.
Jutro dowiem się więcej. Na coś szczególnie zwrócić uwagę poza tą stroną? Spisać VIN? Niestety o 16 jesteśmy umówieni to pewnie stacji kontroli pojazdów nie znajdę.
Zwroc uwage na to czy nie paruje przednia szyba i czy pod dywanikiem z przodu od pasazera nie jest mokro oraz zapach "zalania" w srodku pojazdu. Poza tym zwroc uwage na to czy progi w przedniej czesci pojazdu nie sa skorodowane. Poza tym w tym egzemplarzu wydaje mi sie, ze byly sciagane te plastiki przed drzwiami z przodu.
Mam nr VIN VSSZZZ1MZYB044506, zaraz sobie sprawdzę go. Poza tym w środku całkiem w porządku, widać że trochę podplakowany ale w graniach rozsądku. Od strony kierowcy ktoś plastik urwał i trzyma się na jednej zapince pokażę to na zdjęciu, parę odprysków lakieru. Klimatyzacja chodzi, chłodnica załącza się szyba nie paruje, nie śmierdzi w środku niczym, uszczelki trzymają i cała elektryka działa. Ogólnie nie zauważyłem żadnych napraw typu "na wkręta", "na trytkę", na "silikon". Pojadę we wtorek z nim na stację bo trochę mnie przekonał do siebie. Facet go rok użytkuje w Polsce. OC i przegląd ma do stycznia 2017. Tam przy klapie ma takie ślady jakby od szpachli przejechane, nie wiem czy to nie są czasem fabryczne. Idą w linii z kloszem lampy takie ślady "L" jak zaznaczyłem na grubość palca. [link wygasł][link wygasł][link wygasł]
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Ewolucja Suzuki LJ-80 Pytanie „czym różni się SJ od Samurai” jest jednym z częściej wracających na forum dyskusyjnym. Jednak niniejszy artykuł nie powstał w celu zestawienia parametrów technicznych, wymiarów czy ...
W tym srebrnym klapa bagaznika wydaje sie byc krzywo spasowana podobnie jak poduszka pasazera. Plasti w drzwiach mogl byc sciagany poniewaz zanjduja sie tam czujniki zderzeniowe poduszek i wywala na nich blad jak dostanie sie do nich wilgoc.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SEAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne SEAT
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.