REKLAMA
Mam problem z klima chodzi o to ze sadzilem iz nie mam plynu i pojechalem dzisiaj na nabicie. Dobrze ze koles sprawdzil najpierw dzialanie bo okazalo sie ze mam freon i po podlaczeniu tego jego urzadzenia do tego wystajacego cypelka od klimy i wlaczeniu klimatyzacji wszystko dzialalo. Chlodzilo tak ze masakra z nawiewów temperatura na min. to 6 stopni i bylem haapy ze jest ok ale jak po godzinie jechalem do domu i chcialem zalaczyc to nic sie nie dzialo. O co tu chodzi wie ktos ???? dodam jeszcze ze slysze jakies dziwne cykanie z okolic rozrzadu lub klimy nie potrafie zidentyfikowac gdyz sa blisko siebie czy to moze miec jakies znaczenie ????
aha i podczas proby ta metalowa czesc przy klimie byla masakra zimna a teraz jest goraca Pomozcie bo naoralnie mam juz dosc tego auta ciagle cos sie dzieje normalnie plakac sie chce (
[ Dodano: Wto Lip 06, 2010 22:41 ]
dzisiaj zauwazylem kolejna rzecz chodzi o to ze jak auto postoi i temperatura silnika spadnie to klima dziala po ponownym odpaleniu. Jakies koleczko sie kreci a jak sie juz auto nagrzeje to koleczko sie wylancza i leci tylko cieple powietrze