Średnio...
Passat z takim przebiegiem i z gazem w tym roczniku..? Coś cięzko mi uwierzyć. Seicento może takie ma przebiegi (nie firmowe) ale Passat? Poza tym te ubytki lakieru z przodu...Jak sie to robi na parkingu żeby takie ubytki zrobić..? Nie wiem. Brak lakieru wokół reflektora,a reflektor cały..? Moim zdaniem auto "po przygodzie" z przodu. Starcie na boku lakieru-jak najbardziej parkingowe.
Co do Seata. Oczywiście to mniejsze auto (szczególnie w środku).Również nie za bardzo wierzę w przebieg tego auta,bo nie zakłada się sekwencji i sprzedaje jak z autem jest rzeczywiście wszystko ok. i ma taki przebieg (mniejszy od 200tys.) Z zewnątrz z fotek niewiele widać ale nie podoba mi się jak się "schodzą" tylne drzwi od strony pasażera (zdjęcie od tyłu tego boku).
Tak naprawdę jednak,to szacowanie i ocenianie auta po zdjeciach,trochę mija się z celem. Wiele razy widziałem na foto super auta,a jak zajechałem na miejsce,to nie mogłem uwierzyć że auto ze zdjęć to faktycznie ruina... Oczywiście może się też okazać,że stan faktyczny jest lepszy niż nieprofesjonalne fotki.
Tak więc różnie to bywa.
Oglądaj te auta w realu ,a najlepszym weryfikantem będzie jazda próbna.
![Smile :)]()