REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cahir09 napisał(a):Z francuzów bardzo mi się podoba za to Citroen C5 III. Ile musiałbym do niego dołożyć?
Cahir09 napisał(a):Volvo najwięcej ogłoszeń jest z silnikami 1.6 i 1.8. 1.6 wydaje mi się za mały, 1.8 pali olej. Choć przy moich przebiegach nie powinno to mieć większego znaczenia, nie?
Cahir09 napisał(a):Alf z 1.8 jest rzeczywiście niewiele. Ten silnik obniża cenę tych aut? Myślałem, że trzeba dać min. 22000zł, a w ogłoszeniach większość jest w widełkach 15-20k.
Wczoraj pojawiło się takie ogłoszenie. Całkiem niedaleko mam:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... fadaa045ff
Cahir09 napisał(a):Alf z 1.8 jest rzeczywiście niewiele. Ten silnik obniża cenę tych aut? Myślałem, że trzeba dać min. 22000zł, a w ogłoszeniach większość jest w widełkach 15-20k.
Wczoraj pojawiło się takie ogłoszenie. Całkiem niedaleko mam:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... fadaa045ff
Invi napisał(a):Których?
szybki napisał(a):Np. wadliwy przewód klimy taki z literką "C" używki wszystkie takie same nowy 700zł. do diesla do beny 400zł + 100 podłączenie klimki + czynnik około 200zł a nie ruszyliśmy kompresorka.
szybki napisał(a):Sanki przód rdza od od góry używka 1000zł. i to trzeba się ścigać bo znikają w ciągu jednego dnia... + robota.
szybki napisał(a):Sterowanie biegami używki max lipa.
szybki napisał(a):Wahacze zamiennik normalny to około 400zł szt. a jest ich kilka...+ robota,
szybki napisał(a):Przy dieslu np. 1 wtryskiwacz około 900zł a lubią powiedzieć papa.
szybki napisał(a):Do tego nie wspominam o zardzewiałych progach...
Invi napisał(a):Internety za wiele o tym nie mówią więc z tym "wadliwym przewodem" bym nie szalał.
szybki napisał(a): Więc jak przy lexusie po 2005r.za 50k znajdziemy wad za 5k jest wielkie pianie i obrzydzenie tu natomiast mamy psujaka za 25k
szybki napisał(a):Tylko 4ery wtryski za 4k tylko przedni zawias za 2k... tylko skrzypi, tylko puka, tylko się grzeje,
Invi napisał(a):Te cztery wtryski są w każdym dieslu (nie w każdym identyczne ale w każdym drogie). Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz pisał o wtryskach w każdym temacie gdzie pojawia się temat ar, fiatów, opli, saab'ów i wszędzie indziej gdzie mowa o dieslu cr na bosch.
Invi napisał(a):A co do zawieszenia powtórzę kolejny raz - każdy wielowahacz jest drogi, nieważne czy to alfa, ałdi czy vw.