Sedan benzyna około 18tys

07 Cze 2016, 16:20

Witam przymierzam się do zakupu swojego pierwszego auta. Jak wspomniałem w tytule poszukuję sedana w benzynce moc 150koni(może być większa). Auto będę używał głównie sam,ewentualnie jakieś wypady za miasto z znajomymi itp. Roczny przebieg 15k(50%trasa - 50% miasto). Chciałbym uniknąć aut tzw premium z racji droższej eksploatacji. Co do wyposażenia auta to fajnie jakby auto miało klimę. Zastanawiam się na saabem 93 i sonatą? Co jeszcze warto rozważyć w tej cenie? Jakby ktoś znalazł jakiś fajny egzemplarz z okolic Torunia, Bydgoszczy byłbym wdzięczny :)
mati96000
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 1996
Auto: Nie mam

07 Cze 2016, 16:51

A może Ford Modeo 2.5 ( 170KM)?
[link do oferty na Olx wygasł]
subb0
Aktywny

Miejscowość: GDAŃSK / WARSZAWA
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Corolla E12
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

08 Wrz 2016, 23:29

Odkupuję swój temat ponieważ cały czas szukam samochodu dla siebie, a nie chciałem zakładać kolejnego. W oko wpadło mi clk. Proszę o opinię na temat auta [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Też liczę na jakieś propozycje od was :D

btw wpis "chciałbym uniknąć aut tzw premium z racji droższej eksploatacji" siłą rzeczą staję się nieważny :naughty:
mati96000
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 1996
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...