Sedan do 40 tysięcy

01 Sie 2014, 01:19

Witam planuje zakup samochodu do 40 tys seedan najlepiej w benzynie oto moje propozycje

1 [link do oferty na Allegro wygasł]

2 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

jak coś ciekawego znajdziecie w rejonie pomorza to dajcie linka będę wdzięczny
piotr100730
Nowicjusz

Auto: nie mam

01 Sie 2014, 20:52

Passata odpuść, bo to awaryjny przereklamowany samochód, a z tym silnikiem w dodatku olej żłopie
BMW e90 ok ale najlepiej brać z rzędową szóstką, bo te 2l mają problemy z rozciąganiem się łańcucha (koszt ok 2-3tys. zł)
Jetta - jak akceptujesz wysokie spalanie i marne osiągi w zamian za wysoką trwałość to ten silnik to oferuje ale już w Golfie IV słabo się ten silnik spisywał, nie mówiąc o Jecie, która jest cięższa
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Sie 2014, 21:11

dzida napisał(a):Jetta - jak akceptujesz wysokie spalanie i marne osiągi w zamian za wysoką trwałość to ten silnik to oferuje ale już w Golfie IV słabo się ten silnik spisywał, nie mówiąc o Jecie, która jest cięższa

Masz rację dzida. Ale No cóż poradzić coś kosztem czegoś wysoka trwałość silnika i dobra akceptacja instalacji LPG w zamian za dość spore spalanie i faktycznie dość słabe osiągi. Ogólnie nie polecam silnika 1,6 grupy VAG.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Sie 2014, 22:42

dobra dzięki czyli jak już to ewentualnie wybrać któreś z tych BMW a przed chwilą wyczaiłem takiego opla insignia choć mam pewne wątpliwości co do automatycznej skrzyni biegów [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
piotr100730
Nowicjusz

Auto: nie mam

01 Sie 2014, 22:54

Tani ten Opel.. :wink:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

02 Sie 2014, 17:14

Jak 320d to lepiej 163 km, bo to dobra i bezproblemowa jednostka.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda i 35 lat prototypu Furgonet
    Początek lat 80. to prawdziwy wysyp niewielkich konstrukcji o charakterze użytkowym, opartych o technikę popularnych modeli aut kompaktowych, a nawet miejskich. Budowa takiej odmiany już nie obniżała prestiżu wersji podstawowej, ...