Sedan do 60 tyś. zł ze skrzynią automatyczną

28 Paź 2019, 17:13

To mój pierwszy post na forum więc przede wszystkim witam serdecznie!

Tak jak w temacie, poszukuję auta typu sedan do 60 tys (max +5). Jeżeli chodzi o preferencje to koniecznie automat. Poruszam się głównie po mieście (90% czasu jazdy), wiec fajnie jakby nie palił jak smok. Jednocześnie miło byłoby, gdyby nie było większych problemów z wyprzedzaniem i innego typu manewrami w których potrzebne jest przyspieszenie. Mam swoje 3 typy, ale na razie ich nie podaję, żeby nikt się nie sugerował.

Dzięki za propozycje i pozdrawiam! :)
KM94
Obserwowany

24 Lis 2019, 13:19

Hm, nie napisałeś jakiej wielkości miało by być to auto ale jak do miasta to myślę że segment D powinien tu się dobrze sprawdzić.
Ciekawym samochodem będzie np. BMW Seria 3 F30/F31 328xi o mocy 245KM lub Audi A4 B8 2.0 TFSI 225KM.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Corolla TE27 (1972–1974)
    To właśnie od niej zaczyna się wielka przygoda Corolli ze sportem. Pod maską lekkiego, ważącego zaledwie 855 kg nadwozia coupe ówczesnej Corolli TE27 zamontowano 115-konny silnik DOHC z Celiki. Ta wersja trafiła do ...