Sedan do 80tys.

15 Kwi 2024, 16:09

Cześć, poszukując dla siebie auta utknąłem trochę w martwym punkcie i proszę o pomoc. Mianowicie szukając dla siebie auta zakochałem się w Subaru WRX generacji od 2015, ale stwierdziłem, że bez sensu jest pakować się w importowanie auta-niespodzianki i dostosowywanie go do wymogów europejskich będąc osobą mało obytą w temacie. Drugą miłością była Alfa Romeo Giulia Veloce, ale ponownie wybór w tej cenie na polskich portalach nie jest zbyt duży i również często są to sprowadzane auta-niespodzianki. Dlatego proszę o pomoc i ciekawe typy aut, które zmieściły by się w tym budżecie posiadając takie cechy jak:
-napęd 4x4
-sedan
-najlepiej rocznik 2017 w górę i oczywiście najlepiej z przebiegiem mniejszym niż 100k km ( tu nie wiem czy nie przesadzam w tym budżecie :| )
-silnik w benzynie (ponownie fajnie byłoby gdyby autko było dynamiczne ale budżet jest budżet :| )
-najlepiej również gdyby nie było liderem w awaryjności na rankingach światowych, ale jestem gotowy na to, że bezawaryjna to może być taczka :bored:

Auto głownie ma służyć do jazdy po mieście, poza tym 4-5 razy w miesiącu mała trasa 150km
Bardzo dziękuję za pomoc!
Tomo1111
Obserwowany

16 Kwi 2024, 09:02

Z takim budżetem i tymi wymaganiami to możesz sobie jakiejś skody poszukać

Po co ci 4x4?
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

16 Kwi 2024, 14:10

Mieszkam w górskiej okolicy więc 4x4 wydawało mi się najrozsądniejsze. Co do skody to wydają się być spoko, ale jednak chciałbym delikatnie większe zacięcie sportowe o ile możliwe jest to w tym budżecie z takimi wymaganiami.
Tomo1111
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Off-roadowe Toyoty dla niderlandzkiej policji
    Toyota podpisała umowę z Policją Narodową w Niderlandach na dostarczenie floty nowych samochodów terenowych. Do służby w policji zostały wybrane Toyota Hilux i Toyota Land Cruiser. Zdecydowały o tym ich możliwości ...