Sedan/Hatchback, benzyna do 10 tys zł, do oceny.

26 Kwi 2015, 17:58

Witam. Szukam samochodu osobowego do 10 tys złotych. Interesuje mnie silnik benzynowy, bez gazu. Rocznie robię około 15 tys kilometrów. Szukam sedana, lub hatchbacka. Jeżdżę na odcinkach od 2km do 20km, ale czasami też jeżdżę w trasy 50km, oraz po mieście, raz na rok jakaś dłuższa trasa. Klimatyzacja obowiązkowa. Samochody które mnie interesują to: Honda Accord, Audi A3, Ford Mondeo MK3, Vectra B. Nie ograniczam się tylko do tych samochódw. Mieszkam w Warmińsko-Mazurskim. Szukam samochodu w całym województwie.

Samochody, której udało mi się znaleźć do tej pory:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Te fotele.. :(
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Nie za tani jak na ten rocznik?
[link do oferty na Allegro wygasł] - Zawieszenie nie na nasze drogi, ale chyba dobry silnik.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - Nie za tani?
[link do oferty na Olx wygasł] - Zawieszenie jak w passacie.

Za ocenę tych samochodów, oraz kolejne propozycje z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Kornelo
Nowicjusz

Auto: Nie mam

26 Kwi 2015, 18:58

Zdecydowanie Mondeo. Niestety będzie to pewnie podstawa ale warto poszukać 2.0. Roczniki 00-01. Dodatkowo musisz jeszcze mieć pakiet startowy oczywiście. :ok:
Potem Accord bo trzyma cenę dobrze.
Następnie Vectra, tu szukaj 2.0 w porządnym wypasie do 8-9k.
Na końcu A3. Zupełnie nie ma startu do w/w za sprawą segmentu. :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

27 Kwi 2015, 17:41

A co do aut, które podałem w pierwszym poście, który wygląda najlepiej? Chodzi mi o linki do allegro, olx. Czy 10 tys złotych za Focusa 1 z 2003 roku to normalna cena? W moim województwie niestety jest mało samochodów, które mi się na prawdę podobają. Z tych accordów, które wymieniłem na początku, który byłby najlepszy?
Kornelo
Nowicjusz

Auto: Nie mam

27 Kwi 2015, 20:35

Raczej niska za Foke. Szukaj za 11-12. I nie 1.6 tylko 1.8
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Spider
    Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...