Witam. Szukam samochodu osobowego do 10 tys złotych. Interesuje mnie silnik benzynowy, bez gazu. Rocznie robię około 15 tys kilometrów. Szukam sedana, lub hatchbacka. Jeżdżę na odcinkach od 2km do 20km, ale czasami też jeżdżę w trasy 50km, oraz po mieście, raz na rok jakaś dłuższa trasa. Klimatyzacja obowiązkowa. Samochody które mnie interesują to: Honda Accord, Audi A3, Ford Mondeo MK3, Vectra B. Nie ograniczam się tylko do tych samochódw. Mieszkam w Warmińsko-Mazurskim. Szukam samochodu w całym województwie.
Samochody, której udało mi się znaleźć do tej pory:
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Te fotele..
[link do oferty na Olx wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Nie za tani jak na ten rocznik?
[link do oferty na Allegro wygasł] - Zawieszenie nie na nasze drogi, ale chyba dobry silnik.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł] - Nie za tani?
[link do oferty na Olx wygasł] - Zawieszenie jak w passacie.
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Za ocenę tych samochodów, oraz kolejne propozycje z góry dziękuję. Pozdrawiam.