Hej wszystkim,
aktualnie posiadam Opla Astrę J, ale z przyczyn osobistych będę musiał ją sprzedać i w jej miejsce kupić 2 inne. Jeden malutki na dojazdy do pracy po 5km w jedną stronę i tu moja narzeczona wybrała Toyotę Aygo. Za resztę pieniążka ja mogę sobie coś wybrać
![Szczęśliwy :D]()
Przeglądając ogrom podobnych tematów wybrałem kilka propozycji. Uszereguje je w kolejności od najlepszych wg mojej oceny.
Ogólnie to drugie auto będzie również służyło na dojazdy do pracy ok 10km w jedną stronę + jazda po mieście - zakupy, siłownia itp. 2x w miesiącu trasa po 100km w jedną stronę, 1-2x w roku trasa 400km w jedną stronę.
Zakres poszukiwań to jak najbliżej Szczecina (zachodniopomorskie)
1. BMW e46 sedan polift - niestety chyba jedyny fajny egzemplarz, zostaje dużo na ewentualne naprawy i założenie gazu
[link do oferty na Olx wygasł]2. Honda Civic UFO - po udanych negocjacjach wystarczy na żałożenie gazu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
3. Honda Accord VII - tu trochę bardzo na granicy budżetu
[link do oferty na Olx wygasł]4. Volvo s40 II - jedyne volvo, które mi się podoba
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
Jak oceniacie te propozycje? Macie ewentualnie jakieś inne? Nie zależy mi na dużym aucie, także e46 i volvo s40 wybrane celowo
![Uśmiechnięty :)]()