Sedan/hatchback do 25tys.

14 Lut 2018, 14:08

Witam wszystkich,
Jestem tutaj nowy więc nie zlinczujcie mnie xd
Aktualnie szukam auta jak w temacie. Bliższe informacje silniki benzyna 2-2.5 L,fajnie jakby był już zagazowany bądź dobrze znosił gaz :ok: manualna skrzynia biegów,rocznie bd kędzior myślę 20-25tys,aczkolwiek nie wiem dokładnie bo teraz jestem za granicą więc po powrocie do Polski ciężko mi powiedzieć xd zależy mi na tym żeby silnik był konstrukcja mało awaryjną,reszta kosztów eksploatacyjnych żeby była w miarę w rozsądnej cenie :D przeczytałem już sporo na forach różnego rodzaju i jestem w kropce bo skoda 2 ma swoje wady,407 nie jestem przekonany,laguna 3 nie wiem czy ten budzet ale szczerze stylistycznie mi nie podchodzi...proszę o porady i wasze opinie z własnego doświadczenia :yes:
Brsn
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 07 2009
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi a4 b5
Silnik: 1.8 125Km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Objaśnienia skrótów motoryzacyjnych
    PPS - Prestige Performance Sedan (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, sedan) PPH - Prestige Performance Hatchback (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, hatchback) ...
    Mazda CX-5 - zwiększenie produkcji
    Mazda Motor Corporation poinformowała o planach zwiększenia produkcji Mazdy CX -5 z 200 000 do 240 000 egzemplarzy rocznie, dzięki uruchomieniu linii produkcyjnej tego modelu także w Zakładzie Ujina nr 1, obok Zakładu Ujina ...