REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MeffjuG napisał(a):Na tą chwile myślę nad Audi A4 B7 z 1.8T czytałem że ten silnik dobrze znosi gaz i sam w sobie nie ma wielkich wad.
MeffjuG napisał(a):Po głowie chodzi mi też BMW e90 2.5 218KM ale nie wiem czy warto pchać się w BMW o tolerancji lpg słyszałem wiele negatywnych opinii a i samo serwisowanie tego auto do tanich nie należy...
Cichy77 napisał(a):Nie wiem jak mocny silnik potrzebujesz ale z takich całkiem fajnych i mało awaryjnych samochodów sprawdziłbym np. Toyotę Corollę z silnikiem 1.6 Valvematic one dobrze tolerują instalację LPG.
Invi napisał(a):Ode mnie 3 propozycje, linki totalnie przykładowe. Chociaż i tak podejrzewam, że jeśli zaczynasz od bmw/ałdi to te odpadną na starcie.
MeffjuG napisał(a):Na tą chwile myślę nad Audi A4 B7 z 1.8T czytałem że ten silnik dobrze znosi gaz i sam w sobie nie ma wielkich wad.
andrewb25 napisał(a):myśleć możesz...ale weź to znajdź , mi się udało sprowadzić w ostatnich 3 latach 3szt takich A4 B7 1.8T w fajnym stanie i z małymi przebiegami jeszcze , jedną nawet tutaj wystawiłem....i napisałem 3...2...1... start, to już praktycznie jest biały kruk na zachodzie i schodzi na pniu, po sprzedaży tydzień jeszcze za moją dzwonili