REKLAMA
Witam,
Po namyśle gdzie szukałem samochodu praktycznie w każdym nadwoziu odrzuciłem już hatchbacki ponieważ mój budżet jest za mały żeby móc kupić coś nowego i fajnie wyposażonego.
Za to podjąłem decyzję że lepiej wybrać jakiś sedan którego cena wydaje mi się że bardziej będzie się utrzymywać, będzie lepiej wyposażony jak i wykonany.
Pierwsza myśl i wiem że będzie na forum poparcie dla Lexusa IS i tutaj stawiam go w swojej kategorii jako elegancki bo szybki mimo wszystko nie jest ale ma trochę zacięcia sportowego.
Dużym minusem niestety jest to, że jest mała dostępność salonowych a tylko takich szukam.
Druga myśl to Saab 93 turbo X 280 konny są 3 salonowe w ogłoszeniach wyglądają na uczciwe tylko niestety boje się spalania a z tego co wyczytałem 15-20 l to norma i tutaj niestety już wraca rozsądek
Trzecia myśl Honda accord albo 2.0 albo 2.4 i tutaj już spadamy na ziemie bo 2.0 będzie miał przeciętne osiągi tylko nie wiem jak z komfortem, miałem okazje jechać no ale ciężko mi ocenić.
2.4 to już lepsze osiągi ale i budżet zaczyna się robić mały.
Czwarty na liście to mercedes klasy c ale nie wiem jaki silnik i nie wiem czy znajdę fajny egzemplarz
Piąty to Audi a4 tylko nie wiem jaki silnik benzynowy
Prosiłbym o rady jaki wybrać może inna propozycja tylko prosiłbym dawać propozycje realne a nie z dostępnością na poziomie 0
Nie mam czasu zbytnio polować na samochód rok czasu
Pozdrawiam i czekam na propozycje