REKLAMA
Hej, piąteczka!
Po przejrzeniu tematów na forum nadal czuję niedosyt informacji, podpowiedzi, pewnego ukierunkowania co jak gdzie i dlaczego, dlatego postanowiłem założyć nowy wątek. Mam nadzieję, że w dobrym miejscu, zgodnie z regulaminem (który mam obcykany!) no i poprawny politycznie
Otóż.
Mężczyzna lat 25, prawko od 10.2011 poszukuje samochodu. Aktualnie posiada Fiata Seicento 0.9 w benzynie no i wpadł na pomysł, że czas zmienić swój pojazd na coś innego, większego, nieco mocniejszego.
Nie demona prędkości, nie sportowy wypasiony na wyrywanie niewiast spod remizy, ale coś co mu satysfakcję z posiadania na kilka lat i spełni jego oczekiwania.
A tak poważnie.
Poszukuję hatchbacka w pięciu drzwiach, głównie na miasto, ale też w trasę co by można było nim autostradą nad morze dojechać. Benzyna, plan założenia LPG w przyszłości, nie diesel bo mi się w wielkim mieście zamęczy. No i dodatkowo to klimatyzacja + wspomaganie, które chciałbym też mieć. Byłoby bardzo miło, gdyby samochód był tani w utrzymaniu pod względem napraw, gdyż będę brał go na siebie, a firmy ubezpieczeniowe na chwilę obecną są dla mnie bezlitosne. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć to około 7000 zł.
Rozglądałem się do tej pory za Fiatem Pandą, ale troszkę przekracza moje finanse. Wpadł mi w oko Opel Corsa C 1.2 na łańcuszku, ale pewności nie mam co do niego, dlatego też zjawiłem się tutaj.
Pomożecie proszę?
Jeżeli czegoś nie napisałem, za mało informacji podałem, chętnie uzupełnię.
Z góry dziękuję za pomoc
PS. Zapomnialem dodać, że jestem z Łodzi, więc oferty z ów miasta i okolic bardzo mile widziane