Witajcie
Posiadam seicento 900 z 99 roku po włożeniu kluczyka do stacyjki nie odpala nic nie słychać , jak wciskam awaryjny tez nic nie odpala co może być ?
Ostatnio edytowany przez aniaaxd2, 26 Wrz 2010, 10:06, edytowano w sumie 1 raz
Zapoznaj się z regulaminem w jaki sposób należy zakładac tematy. Przypatrz się tez uwaznie jakie zmainy ja poczyniłem w twoim temacie i weź to sobie do serac, bo to moje pierwsze i ostatnie poprawienie twopjego tematu.
Pisz też jasniej - jaki awaryjny wciszkasz? O co ci chodzi? Od samego włożenia kluczyka do stacyjki silnik ci nie zapali... Trzeba jeszcze wykonac kilka innych czynności...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
chodzi dokładnie o to ze jak włożę kluczyk do stacyjki i przekręcę to nic się nie dzieje , a jak przyciskam guzik awaryjny to powinien działać z nawet on nie działa
Aniaa tak to wszystko opisała,że guzik wiadomo o co chodzi,ja dumałem nad tym do teraz i chyba chodzi o guzik świateł awaryjnych,czyli guzik z prądem w akumulatorze .
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Pomysłowe rozwiązania Toyoty "Today, Tomorrow, Toyota" – dziś, jutro, Toyota. Hasło reklamowe Toyoty z lat 90. wskazuje na nieprzeciętną trwałość samochodów tej marki, ale jednocześnie podkreśla koncentrację Toyoty na budowaniu przyszłości ...
No ale z dyskusją poczekajmy aż ona coś napisze. Nie będziemy prowadzić przecież dyskusji na ten temat bez niej, bo to w końcu jej problem a nie nasz poniekąd oczywiście
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.