Seicento v cinquecento

25 Lip 2011, 23:12

Jeździłeś Seicento i gokartem? Różnica jest minimalna ;]
a5f5c1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

25 Lip 2011, 23:18

A co Ty teraz wyskakujesz z Seicentem i gokartem?To tak samo jakbym powiedział że mój maluch jest wygodny :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Lip 2011, 23:20

Chodzi mi tylko o to iż mam porównanie. Porównując Matiza do Seicento czy Cinqecento, Matiz pod każdym względem wygrywa (wiem to z autopsji).
Ostatnio edytowany przez a5f5c1, 25 Lip 2011, 23:24, edytowano w sumie 1 raz
a5f5c1
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lip 2011, 23:23

A ja Ci powiem że nie,porównajmy go z takim Tico,Tico jest ekonomiczniejsze od mietka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

25 Lip 2011, 23:25

No matiz mi sie podoba tyle ze trzeba dac 4 tys a mi chodzi o cos tanszego.
horlid
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

25 Lip 2011, 23:26

Temat Tico też przerabiałem ;) Muszę przyznać Ci rację ;] Bardzo fajne autko. Lepsze niż czinkacz i mniej pali.
a5f5c1
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 1UR-FSE
    Turbodoładowaniem nie dysponuje natomiast 4,6-litrowy silnik 1UR-FSE. Tę jednostkę Lexus również montował pod maską swoich największych i najbardziej komfortowych limuzyn. W latach 2006-2017 motor był dostępny w modelu ...

25 Lip 2011, 23:31

horlid napisał(a):No matiz mi sie podoba tyle ze trzeba dac 4 tys a mi chodzi o cos tanszego.

niewiem to może Skoda Felicja?
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

26 Lip 2011, 06:40

Za duzo nie jezdzilem nigdy bardzo malymi autkami, baaaa, prawie w ogole, ale Seicento raz prowadzilem, i zostawolo mi to "skaze" do konca zycia, jest mega malo miejsca za kierownica, kierownica jest jakby nawet nie na srodku. Jakis mega wysoki ani szeroki nie jestem, z 180cm, kolo 70-75kg. Dobre autko dla baby 160cm i 45kg, albo kogos max 170cm, i koniecznie osoby szukajacej mega malego pudelka do toczenia sie po miescie od swiatel do swiatel. Nie wiem jak Matiz, ale jest wyzszy wiec miesjca cos tam bedzie wiecej, a lepiej ci kupic jakas R19 w gazie?
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

26 Lip 2011, 07:21

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co Myślicie koledzy o tym ? Słyszałem, że składaki jak sie popsują to jest ciężko je naprawić w szczególności zawieszenie...
horlid
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

26 Lip 2011, 07:37

Skladak, to jak ktos sprowadzal samochod ze zdemontowanym silnikiem i cala reszta, a potem to ponownie wkladal, zwykle kto inny demontowal i kto inny montowal, bylo to robione po to zeby nizsze clo placic i dotyczylo aut sprowadzanych tylko. A tutaj masz najzwyczajniejszy swap silnika, nikt tutaj zawieszenia nie ruszal wiec z czym ma byc problem?
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

26 Lip 2011, 10:36

Moim zdaniem ten cinol dostał w przód (lewa lampa z kierunkowskazem jakoś dziwnie sie zapada),drzwi kierowcy już pewnie ruda zaczeła wcinać bo widać że ktoś już je robł.Ogólnie to jak masz niedaleko to możesz podjechać sprawdzić ale moim zdaniem to będzie jakieś padło.
Barol
Awatar użytkownika