Jeden z paru powodów nie polecania instalacji BRC to, to że ta instalacji lubię się rozregulowywać, a w niektórych przypadkach ciężko jest ją tak wyregulować aby dłuższy czas chodziła dobrze + do tego dosyć wysokie koszty wymiany części.
To wyjaśnij proszę co mówi nick. Co do rozlegulowywania się BRC to możne jakiś przykład w czym to się tak knoci. W ten sposób możemy sobie pisać, patrzysz tylko w jednym kierunku na S
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Jazda nocą - czy to dobry pomysł? Korki i wysokie temperatury są bardzo męczące i stresujące, więc część kierowców decyduje się w okresie letnim na jazdę nocą. Jednak gdy unikamy jednych uciążliwości podróżowania, niestety mogą pojawiać się ...
Chyba mnie z kimś mylicie (nick) . Jeżeli czegoś nie polecam to mam ku temu jakieś powody poparte przykładami pisanie w ten sposób "że nie bo nie " niczego nie w nosi
To podaj te przykłady? Do mnie się doczepiłeś, że mam powiedzieć dlaczego nie polecam brc to słucham dlaczego Ty polecasz i uważasz, że jest lepsze od staga?
Może prowadzisz warsztat i liczysz na to, że ludzie zamontują brc a później przyjadą do Ciebie z problemem w tej instalacji i polecisz wymianę na staga?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.