Sekwencja Opel Astra F 1.6 16v

28 Lis 2013, 23:24

Witam. Chcialem sie Was poradzic drodzy uzytkownicy jaka instalacje do samochodu wybrac.
Zaproponowano mi BRC SEQUENT 24.11 (2700zl), Stag 4 (2300zl) i ESGI (1850zl). Jakie macie doswiadczenia, czym te instalacje sie roznia, czy warto pchac sie w najdrozsza, czy moze tansza np. ESGI tez sie sprawdzi. Prosze Was o opinie, bo nie mam bladego pojecia na co sie zdecydowac. Tylko prosze objektywnie.

Pozdrawiam, Michał.
misieqpsycho
Obserwowany

Auto: opel astra F
Silnik: 1.6 16v 101km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

30 Lis 2013, 12:40

Myślę, że sequent 24 to przerost formy na treścią do tego auta. Zostałbym przy stagu i przy ESGI. Obie będą dobrze sprawować się w tym aucie ale zorientuj się na jakich komponentach mają być wykonane i jak jest z dostępem do serwisów danych instalacji w twojej okolicy?
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

30 Lis 2013, 13:19

mysle, ze problemu z dostepem nie bedzie, poniewaz mieszkam we Wroclawiu, a jednak to duze miasto ;)
Czytajac opinie to przekonuje sie wlasnie do tego Stag 4
misieqpsycho
Obserwowany

Auto: opel astra F
Silnik: 1.6 16v 101km
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

01 Gru 2013, 13:00

Duże miasto nic do tego nie ma. W danym regionie króluja jedni producenci w innym inni. Więc dobrze zoriętowac się jak jest z dostępem serwisantów. Np. w Warszawie jest niewielu serwisantów instalacji zenit a jeszcze mniej BRC.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wezwać pomoc na drodze?
    Co zrobić z samochodem, który uległ kolizji albo awarii na drodze? Próbować jechać dalej? Wezwać przyjaciela z linką holowniczą? Zatrzymywać przejeżdżające samochody? Zestresowanemu właścicielowi uszkodzonego ...