Serwis klimatyzacji za 149 zeta

17 Kwi 2012, 13:01

Ktoś z Was już był? Ja się właśnie zapisałem na przyszły tydzień w Eurokasie katowickim. Dam znać po, co i jak zrobili. :-)
kuba822
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 08 2005

25 Kwi 2012, 20:32

Konkretnie: odgrzybianie, uzupełnienie czynnika i przegląd klimatyzacji już za 149 zł brutto
dodatkowo - naprawy/wymiany elementów klimatyzacji z rabatem 30% części i 50% usługa
pakiet reanimacyjny w specjalnej cenie: osuszacz 200zł, skraplacz 1000zł, robocizna 50% (ta informacja jest tylko dla doradców serwisowych, tego nigdzie nie komunikujemy)
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

30 Kwi 2012, 12:41

Są konkrety :) na sezon sie przyda takie info :D
BrownSugar
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

14 Maj 2012, 13:15

Akcja klimatyzacja trwa do końca maja także każdy zainteresowany powinien spokojnie zdążyć.
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

18 Maj 2012, 12:31

Dobrze, że akcja trwa tak długo, nie będzie przynajmniej kolejek, jak to ma miejsce każdego roku - czym prędzej zdecydujemy się na przegląd klimy tym lepiej, bo później się długo czeka :)
qatrrrro
Początkujący

Miejscowość: Warsaw

11 Lip 2013, 09:32

W czym problemów przecież można w każdej kwili zając się klimatyzacją, nie tylko w sezonie. A ceny są takie same, przynajmniej tak jest w serwisie Autocentrum Wyrebski. Lepiej zaczekać chwilę niż czekać w kolejkach.
bulecka
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 10 2009
Auto: Opel Astra III
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy w Europie
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy to nowe zawody dla właścicieli tylnonapędowego coupe GT86 w wersjach rajdowych i wyścigowych, wyprodukowanych przez TOYOTA Motorsport GmbH (TMG). Mieszcząca się w Kolonii firma jest m.in. siedzibą ...

16 Lip 2013, 21:51

to była wiosenna akcja przeglądu klimatyzacji, przegląd, odgrzybianie, zniżki na części i serwis ale czynnik chłodzący trzeba było zapłacić.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

07 Sie 2013, 09:55

Szukam ciekawych promocji, znacie coś nowego, bo inaczej pojadę do tego serwisu Ąutocentrum Wyrębski chodzi mi nie tylko o niską cenę, ale również o to by zrobiono to porządnie i wydaje mi się, że ten serwis taki będzie.
judek
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia